Lectură de un minut

04 Nov 2021 - Știri și Noutăți

SanoVita lansează gama Wellness de suplimente alimentare sub formă de jeleuri și acadele nutritive

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

SanoVita, unul dintre producătorii și distribuitorii locali de alimente de origine vegetală, prezent de 25 de ani pe piața din România, a lansat SanoVita Wellness, propria gamă de suplimente alimentare sub formă de jeleuri și acadele nutritive, vegane, fără zahăr și cu arome naturale. 

SanoVita Wellness include șapte suplimente nutritive sub formă de jeleuri – Probiotic adulți și copii, Imunitate Forte adulți și copii, Multivitamine Echilibru Zilnic adulți și copii și Păr-Piele-Unghii, și alte trei sub formă de acadele – Greață și Vărsături, Imunitate și Concentrare și Durere în Gât.

Jeleurile sunt produse vegane, cu arome naturale, fără zahăr, iar acadelele nu au zahăr și au arome naturale, sunt vegetariene, nu conțin gluten sau conservanți și includ doar coloranți naturali precum și bețișoare reciclabile.

În luna iulie, Sano Vita a lansat două noi produse din categoria cerealelor, cu beneficii pentru sănătate: Musli ImunoPlus (imunitate) și Granola cu fructe (digestie).

SanoVita oferă o sortimentație variată de produse vegetariene, de la cereale pentru mic dejun (fiind fondatorii pieței de cereale musli), rondele expandate din grâu sau orez, fructe uscate și nuci, băuturi vegetale, tofu, soia, paste vegetale tartinabile sau diverse alte alimente de bază. Produsele se găsesc în majoritatea hipermarketurilor și magazinelor naturiste din toată țara, precum și în magazine mai mici. De asemenea, oferta completă SanoVita este disponibilă în magazinul online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  SanoVita lansează gama Wellness de suplimente alimentare sub formă de jeleuri și acadele nutritive