Lectură de 2 minute

26 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Samsung Electronics a lansat Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic. Când vor fi disponibile pe piață

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Samsung Electronics a lansat noile Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic, concepute pentru a ajuta utilizatorii să-și dezvolte obiceiuri mai sănătoase, atât pe timp de zi, cât și pe parcursul nopții. Noua serie Galaxy Watch6 vine cu îndrumări personalizate pentru sănătate, upgrade-uri utile de design și o experiență mobilă îmbunătățită. 

Sursa foto: Samsung

Seria Galaxy Watch6 oferă o gamă completă de servicii de sănătate și performanță puternică într-un design rafinat și elegant, având o margine mai subțire, un ecran mai mare și o interfață de utilizare mai interactivă. Ambele modele le permit utilizatorilor să acceseze o selecție mai mare de cadrane de ceas versatile, precum și noi opțiuni de curele care îi ajută să-și atingă obiectivele.

Seria Galaxy Watch6 vine cu informații relevante care pot duce la schimbări pozitive în fiecare moment al zilei, oferind sfaturi personalizate și utile, dar și încurajări. Noile smartwatch-uri lansate se concentrează pe trei elemente cheie ale unui somn mai bun: înțelegerea modelelor personale de somn, dezvoltarea obiceiurilor sănătoase și crearea unui mediu propice somnului.

Sleep Messages personalizate, dezvoltate în colaborare cu National Sleep Foundation din Korea, le oferă de asemenea utilizatorilor feedback detaliat despre sănătatea somnului lor în fiecare dimineață. În plus, Galaxy Watch6 oferă Sleep Consistency care arată cât de consecvente sunt orele de somn și trezire ale utilizatorului, și un Sleep Animal Symbol desemnat care reprezintă tipul lor de somn.

O nouă funcționalitate, Personalized Heart Rate Zone, analizează capacitățile fizice și definește cinci niveluri optime de intensitate pentru alergare, ajutând utilizatorii să-și stabilească propriile obiective în funcție de abilitățile lor – de la arderea grăsimilor la antrenamente intense.

Cititul și scrisul sunt mai ușoare pe ecranul cu 20% mai mare, care afișează mai mult text pe ecran și o tastatură mai mare – toate acestea menținând o dimensiune confortabilă.

Seria Galaxy Watch6 vine cu o baterie mai mare și un consum redus de baterie pentru a susține ecranul său mai mare și mai luminos. Cu doar opt minute de încărcare rapidă, utilizatorii pot adăuga încă opt ore, perfecte pentru monitorizarea somnului pe durata nopții.

Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic vor putea fi pre-comandate în anumite piețe începând cu 26 iulie, urmând ca disponibilitatea generală să înceapă pe 11 august.

Citeste si:
Prețuri de peste 6 cifre: Louis Vuitton a lansat o colecție de 3 ceasuri 
Prețuri de peste 6 cifre: Louis Vuitton a lansat o colecție de 3 ceasuri 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Samsung Electronics a lansat Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic. Când vor fi disponibile pe piață