Lectură de 5 minute

10 Jul 2024 - Știri și Noutăți

Samsung BeSpoke Home: o nouă viziune asupra electrocasnicelor de lux

Advertorial

Abonează-te pe  

În ultimii 3 ani, stilul de viață a cunoscut o schimbare majoră. Foarte multă lume a început să petreacă mai mult timp acasă, din cauza pandemiei și creșterii trendului muncii de la distanță. Mai mult decât atât, nevoia unor electrocasnice mai avansate și mai adaptate necesităților individuale ale fiecăruia a devenit o prioritate. În acest context, Samsung BeSpoke Home aduce o viziune nouă asupra modului în care acestea îți pot îmbunătăți viața de zi cu zi.

Sursa foto: Samsung

Frigidere flexibile care fac mai mult

Căutai un frigider care să fie mai mult decât doar un aparat electrocasnic? Căutai flexibilitate, design personalizabil și tehnologie avansată? Electrocasnicele din gama BeSpoke Home de la Samsung sunt aici pentru a-ți schimba experiența în bucătărie.

  1. Samsung oferă opțiuni de personalizare extinse pentru frigiderele sale. Cu panouri de uși interschimbabile disponibile în 11 culori și două finisaje, ai puterea de a-ți crea frigiderul visurilor tale. Astfel, poți avea un frigider care se potrivește perfect cu stilul tău și estetica bucătăriei, fără a fi nevoie de o renovare completă a acesteia.

  2. Frigiderele Samsung Bespoke sunt echipate cu tehnologia AI Family Hub. Aceasta utilizează o cameră incorporată pentru a identifica alimentele și a ține cont de ceea ce intră și iese din frigider. Astfel, îți va trimite automat o listă cu alimentele disponibile și recomandări pentru rețete care folosesc aceste ingrediente. Cu alte cuvinte, te ajută să-ți planifici mesele și să știi ce trebuie să cumperi la următoarea sesiune de cumpărături.

  3. Frigiderele Samsung Bespoke vin cu un ecran LCD expansiv și o mulțime de aplicații, precum YouTube, TikTok, Spotify, Samsung Food, TV Samsung gratuit și multe altele.

Gătitul, mult mai ușor

Gătitul a fost mereu o artă, dar cu noul design al gamei de plite Samsung, acest proces devine mult mai ușor și mai plăcut pentru tine. Samsung a investit într-o serie de îmbunătățiri semnificative pentru designul și funcționalitatea plitelor sale, oferind acum o gamă variată de plite pe gaz și electrice. Cu un design modern și elegant, acestea se potrivesc perfect în orice bucătărie contemporană și sunt concepute pentru a-ți îmbunătăți considerabil experiența în bucătărie.

Cum ar fi dacă ai avea un asistent personal care să te ajute în procesul de gătit? Samsung a introdus recent gama de inducție personalizată cu afișaj LCD AI Home de 7 inchi. Acesta nu este doar un simplu ecran, ci un asistent de gătit inteligent care îți ușurează munca în bucătărie. Cu o interfață intuitivă și un control mai bun, acest dispozitiv te ajută să planifici și să pregătești mesele cu mult mai multă ușurință.

Și pentru ca experiența ta în bucătărie să fie cât mai fluidă și eficientă, Samsung a integrat tehnologia AI și SmartThings în plitele sale. Astfel, plitele pot fi conectate cu alte dispozitive din ecosistemul de bucătărie Samsung, oferindu-ți posibilitatea de a controla și monitoriza plita prin intermediul altor echipamente conectate.

Citeste si:
Schimbări la vârful METRO: Cristian Stoenică este noul director de franciză LaDoiPași 
Schimbări la vârful METRO: Cristian Stoenică este noul director de franciză LaDoiPași 

Conexiune convenabilă pentru personalizarea experiențelor în bucătărie

Într-o lume în care tehnologia își face simțită prezența în aproape fiecare aspect al vieții, bucătăria nu face excepție. Și ce poate fi mai convenabil decât o bucătărie inteligentă, care îți permite să controlezi și să personalizezi întreaga experiență de gătit? Aparatele de bucătărie Samsung BeSpoke AI sunt concepute exact cu acest scop în minte, oferind o experiență conectată care simplifică pregătirea meselor, cumpărăturile și gătitul.

Grație conectivității sporite, aceste aparate pot fi controlate de pe telefon prin intermediul aplicației SmartThings. Poți preîncălzi cuptorul în timp ce te întorci acasă de la muncă, poți verifica conținutul frigiderului în timp ce faci cumpărături sau poți porni mașina de spălat vase în timp ce te relaxezi pe canapea. Dar nu numai atât. Ecranele tactile integrate pe aparatele de bucătărie te ajută să vizualizezi și să soliciți actualizările stării de gătit, să ajustezi setările și să controlezi luminile.

Mai mult decât atât, ecranele pot fi utilizate și pentru a răspunde la ușa din față și la apelurile telefonice primite. Așa că, indiferent că ești în mijlocul gătitului sau te bucuri de o cină în familie, nu trebuie să îți întrerupi activitatea pentru a răspunde la ușă sau la telefon.

Electrocasnice cu extra eficiență energetică

Știm cu toții că resursele sunt limitate și că avem o responsabilitate tot mai mare față de mediu, iar eficiența energetică a devenit un criteriu esențial în alegerea electrocasnicelor. În acest sens, Samsung își propune să economisească energie fără a compromite performanțele produselor sale.

  1. Frigiderele Samsung BeSpoke economisesc cu 10% mai multă energie decât clasa A. Aceasta se datorează tehnologiei SpaceMax, care utilizează o izolație avansată și dispune de tehnologii inovatoare de răcire.

  2. Uscătoarele Samsung BeSpoke se încadrează în aceeași categorie de electrocasnice eficiente energetic. Tehnologia cu pompă de căldură pe care o utilizează este o variantă mult mai eficientă și mai economică de a usca hainele.

  3. Mașinile de spălat Samsung Bespoke. Datorită tehnologiei AI Ecobubble, acestea oferă o spălare mai eficientă, economisind 70% energie. Bulele create de această tehnologie elimină cu 24% mai multă murdărie, chiar și la temperaturi scăzute.

Așadar, Samsung Bespoke este o linie de electrocasnice care aduce inovație, eficiență energetică, conectivitate și funcționalități inteligente în viața ta. Este o nouă viziune asupra electrocasnicelor de lux, ce se adaptează perfect stilului tău de viață.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Samsung BeSpoke Home: o nouă viziune asupra electrocasnicelor de lux