Lectură de 2 minute

19 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Samsung adaugă noi modele la gama de monitoare ViewFinity

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Samsung adaugă noi modele la gama de monitoare ViewFinity. Noul monitor Samsung ViewFinity S9 5K, ideal pentru profesioniștii din industriile creative, este acum disponibil și în România 

 

Sursa foto: Samsung

Samsung Electronics lansează astăzi extinderea gamei sale de monitoare ViewFinity la nivel global cu modelul ViewFinity S9 (modelul S90PC) cu diagonală de 27 inci.

Lansarea ViewFinity S9 consolidează gama de monitoare de înaltă rezoluție a Samsung, după introducerea modelului ViewFinity S8 (modelul S80PB) în iunie 2022, care oferea o rezoluție Ultra High Definition (UHD).

Acesta permite profesioniștilor să lucreze cu conținut de rezoluție ultra-înaltă fără a avea nevoie să facă zoom, astfel încât să poată vizualiza proiectele lor în 5K în timp ce își păstrează toate instrumentele de editare vizibile pe ecran.

Monitorul este echipat cu o cameră încorporată

ViewFinity S9 oferă o conectivitate versatilă atât pentru utilizatorii de PC-uri Mac, cât și pentru cei cu sistem de operare Windows, cu intrări Thunderbolt 4 și mini DisplayPort, în plus față de USB-C. Compatibilitatea cu Thunderbolt 4 permite utilizatorilor să încarce dispozitive cu o putere de până la 90W și să transfere date în mod fiabil la viteze de până la 40 Gbps.

Monitorul este echipat cu o cameră încorporată SlimFit 4K care se conectează prin intermediul unui pogo pin, fără cabluri sau echipamente suplimentare. Rezoluția înaltă a camerei oferă o calitate foarte clară pentru apelurile video pe aplicații precum Google Meet. Camera se poate înclina pentru a se potrivi unghiului monitorului, iar funcția Auto Framing te menține vizibil și în cadru, chiar și atunci când îți schimbi poziția.

Aplicații Smart TV încorporate

Aplicațiile Smart TV încorporate oferă utilizatorilor o experiență completă de televizor atunci când vine momentul să treacă la divertisment după programul de muncă. Acces instant la aplicațiile și emisiunile de streaming populare, fără a fi necesar un PC separat, difuzoare încorporate cu Adaptive Sound+ care ajustează automat nivelurile de zgomot și un control de la distanță fac din acest monitor o soluție completă atât pentru muncă, cât și pentru divertisment.

ViewFinity S9 va fi disponibil pentru achiziție la nivel global începând cu august 2023, programul de lansare variind în funcție de regiune.

Citeste si:
Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România, își schimbă numele și devine Beko
Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România, își schimbă numele și devine Beko

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Samsung adaugă noi modele la gama de monitoare ViewFinity