Lectură de un minut

01 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Samsung a dezvăluit combo-ul mașină de spălat și uscător BESPOKE AI

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Samsung Electronics Co a dezvăluit noul combo – mașină de spălat și uscător BESPOKE AI™ cu pompă de căldură Digital Inverter la IFA 2023, unul din târgurile importante de electronice din Berlin. Modelul elimină grija transferului de rufe de la mașina de spălat la uscător și realizează procesul de spălare și uscare al rufelor într-o singură etapă. Acesta îmbină o capacitate mare de spălare de 25 kg cu o capacitate de uscare cu pompă de căldură de 13 kg și este susținut de funcții inteligente pentru a oferi consumatorilor mai multă flexibilitate.  

Sursa foto: Samsung

"Primul combo – mașină de spălat și uscător BESPOKE AI™ de la Samsung cu pompă de căldură Digital Inverter, nu doar că simplifică procesul de spălare al hainelor prin eliminarea etapei de transfer al rufelor de la mașina de spălat la uscător, dar economisește și spațiu", a declarat Junhwa Lee, EVP and Head of the Customer Experience Team of the Digital Appliances Business de la Samsung Electronics.

Cu funcția AI Wash2, combo-ul mașină de spălat și uscător BESPOKE AI™ detectează greutatea, textura țesăturii pentru fiecare încărcătură și nivelul actual al murdăriei, pe baza turbidității apei, pentru a optimiza cantitatea de apă și detergent. Folosind aceste informații, mașina ajustează în mod continuu timpul de înmuiere, clătire și stoarcere pentru a obține rezultatele cele mai bune în mod rapid și eficient.

Utilizarea Funcțiilor Automate și Inteligente

Odată cu finalizarea ciclului de spălare, ușa se deschide automat, astfel încât utilizatorii să poată scoate rufele cu mai puțin efort. De asemenea, evacuează aerul umed și căldura, aducând aer proaspăt în tambur. Mașina vine cu un Sistem de Curățare Automată a Schimbătorului de Căldură, care păstrează eficient calitatea uscării.

De asemenea, prin Modul AI Energy din SmartThings Energy3, oferă posibilitatea de economisire inteligentă a energiei.

Samsung va prezenta cea mai recentă gamă de electrocasnice digitale, precum noul combo – mașină de spălat și uscător BESPOKE AI™, în cadrul evenimentului IFA 2023, care începe pe 1 septembrie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Samsung a dezvăluit combo-ul mașină de spălat și uscător BESPOKE AI