Lectură de 2 minute

24 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Compania românească de curierat Sameday se extinde în Ungaria

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Sameday, compania românească de curierat, anunță extinderea în Ungaria. Furnizorul de servicii de curierat oferă deja clienților din Ungaria opțiuni de livrare în Budapesta și zona metropolitană, iar în următoarele două luni își va extinde acoperirea la nivel național, în toate localitățile.

Clienții Sameday din Ungaria vor avea atât de livrări door-to-door, cât și serviciul easybox, ce beneficiază de o rețea de peste 200 de locații. Numărul acestora urmează ritmul de creștere din România. Cu planuri de a atinge 1.000 de unități până în prima parte a anului 2022, Sameday operează deja o rețea extinsă de lockere din Ungaria, potrivit unui comunicat de presă.

În luna mai a anului trecut, Sameday a început analiza pieței de curierat din Ungaria, iar în august 2020, compania deja demarase investițiile în construcția infrastructurii operaționale. Primul serviciu pe care Sameday l-a testat în piața ungară a fost cel de lockere easybox, urmat de livrările door-to-door. Mai 2021 marchează încheierea primei etape de pre-lansare a ecosistemului Sameday.

„Suntem prima companie românească de curierat care se extinde cu operațiuni proprii peste granițele țării și vreau să mulțumesc echipei Sameday pentru curajul și dinamica cu care a abordat fiecare nouă provocare. Piața serviciilor de curierat din Ungaria este una destul de traditională, dar, în același timp, extrem de competitivă”, a declarat Lucian Baltaru, CEO și fondator Sameday.

Înființată în 2007, Sameday se numără în prezent printre principalii jucători din piața românească de curierat având o echipă de peste 3.500 de angajați si parteneri. Compania este prezentă în România și în Ungaria, oferind atât servicii de livrare door-to-door, cât și livrare în peste 1300 de lockere easybox.

În prezent, expedierile Sameday sunt procesate în trei hub-uri logistice, unul amplasat în apropierea orașului Chitila, unul în Sibiu și unul în Budapesta.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Compania românească de curierat Sameday se extinde în Ungaria