Lectură de 2 minute

20 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Sabon lansează o nouă gamă de scruburi pentru exfolierea scalpului

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

 Sabon lansează o nouă gamă de scruburi pentru exfolierea scalpului. Tratamentul vegan pentru păr ajută la a exfolia pielea capului, a o detoxifica și a îndepărta impuritățile acumulate zilnic

Sursa foto: Sabon

Toate tipurile de păr au nevoie de un scrub pentru scalp, după cum urmează:

  • Pentru scalp normal și gras - COOLING MINT

Exfoliază delicat și purifică în profunzime scalpul, lăsând părul împrospătat și suplu pentru mai mult timp. Îmbogățit cu săruri vindecătoare de la Marea Moartă și mentă organică purificatoare, esențială pentru a promova o imediată senzație de energie și răcorire.

  • Pentru scalp iritat și prurit - RELAXING LAVENDER

Exfoliază delicat și calmează scalpul, pentru un păr moale și suplu. Îmbogățit cu săruri vindecătoare de la Marea Moartă și ulei esențial de lavandă organică cu efect calmant pentru pielea iritată a capului.

  • Pentru scalp „obosit“ și o creștere înceată a părului - REVITALIZING GERANIUM

Exfoliază ușor și revitalizează rădăcinile părului pentru un păr cu aspect sănătos. Îmbogățit cu săruri vindecătoare de la Marea Moartă și ulei esențial de geranium organic antioxidant, pentru a menține părul sănătos.

De asemenea, SABON a selectat cu grijă trei uleiuri esențiale certificate organic pentru beneficiile lor excepționale asupra scalpului:

  • ULEI ESENȚIAL DE MENTĂ BIO - Uleiul esențial de mentă are proprietăți purificatoare. Mirosul său revigorant oferă o senzație de energie și un efect de imediată răcorire.
  • ULEI ESENȚIAL DE LAVANDĂ ORGANIC - Cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii și calmante, uleiul esențial de lavandă promovează calmul și confortul.
  • ULEI ESENȚIAL DE GERANIUM ORGANIC - Bogat în antioxidanți, uleiul esențial de geranium ajută la combaterea radicalilor liberi și menține părul sănătos.

Povestea SABON a început odată cu realizarea manuală a săpunurilor de casă, după o reţetă australiană veche de 70 de ani, vândute proaspete şi la kilogram. SABON s-a specializat în crearea unei experienţe personalizate şi palpitante, în dezvoltarea de produse de îngrijire pentru trup şi suflet, considerând de asemenea că mediul ambiental face parte integrantă din această experienţă.

Citeste si:
AQUILA finalizează preluarea Parmafood
AQUILA finalizează preluarea Parmafood

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sabon lansează o nouă gamă de scruburi pentru exfolierea scalpului