Lectură de un minut

29 Jun 2023 - Știri și Noutăți

S-a lansat prima colecție de costume de baie cu slipi menstruali, 100% sustenabilă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brandul românesc Femi.Eko a lansat prima colecție de costume de baie cu slipi menstruali, 100% sustenabilă. După succesul înregistrat anul trecut prin lansarea slipilor menstruali, anul acesta brandul continuă inovarea în domeniul produselor menstruale reutilizabile și ecologice cu o noua colecție de costume de baie.

Sursa foto: Femi.Eko

Costumele sunt proiectate din materiale reciclate și impermeabile, cu protecție de până la 50 UV

Colecția de costume de baie Femi.eko are la bază o tehnologie specială și este realizată din țesături reciclate pentru a reduce utilizarea materiilor prime și a deșeurilor și pentru a asigura un bronz sănătos are protecție de la 30 la 50 împotriva razelor ultraviolete. Cu un design modern și inovator, colecția din care puteți alege, în funcție de personalitate și preferințe este compusă din urmatoarele produse: 7 modele de slipi cu mai multe variante de culoare; un sutien de baie reversibil, impermeabil cu uscare rapidă și rezistent la soare și clor și 2 costume de baie întregi.

În spatele poveștii Femi.Eko se află Narcisa Christiansen născută în România și stabilită în Danemarca din 2016. Povestea produselor ecologice de igienă intimă Femi.Eko a debutat la începutul anului 2021.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  S-a lansat prima colecție de costume de baie cu slipi menstruali, 100% sustenabilă