Lectură de un minut

28 Aug 2018 - Știri și Noutăți

S-a lansat noul catalog IKEA 2019: cand se distribuie

Abonează-te pe  

Noul catalog IKEA 2019 a fost lansat. Acesta sustine diversitatea sisarbatoreste viata acasa cu toate provocarile, tensiunile, nevoile si visurile ei.

Distributia noului catalog IKEA 2019 in peste 800.000 de case din Bucuresti si imprejurimi va incepe marti, 28 august si va dura pana pe 21 septembrie.

Cea de-a 13-a editie a catalogului IKEA pentru Romania si a 68-a la nivel global, are o structura diferita fata de anii anteriori:

  • coperta are un design nou si include o rama alba, inspirata de cataloagele IKEA din anii 1980
  • continutul din aceasta editie se axeaza pe sapte case, fiecare cu povesti noi si inspiratie pentru viata de zi cu zi.

Theodor Nica, Communication and Interior Design Manager IKEA Baneasa a completat: „La IKEA ne dorim sa aducem idei si inspiratie care se potrivesc alegerilor celor mai multi oameni. Prin urmare, anul acesta am creat interioare complete si ne-am indepartat de conceptul camerelor individuale prezentate pana acum in catalog”.

In plus au fost anuntate o parte dintre colectiile limitate IKEA care vor fi lansate in magazinele IKEA anul acesta. Noua colectie GRATULERA a fost lansata cu ocazia aniversarii de 75 de ani de IKEA si aduce in magazine unele dintre cele mai populare produse IKEA din anii 1950-1960, 1970-1980 si 1990-2000. Prima parte a colectiei a ajuns deja, in timp ce urmatoarele doua vor fi lansate in octombrie, respectiv decembrie.

Catalogul IKEA 2019 are aproximativ 300 de pagini, este tradus in 37 de limbi si distribuit in 50 de tari, in 190 de exemplare. Catalogul IKEA este cea mai mare publicatie imprimata 100% pe hartie certificata Forest Stewardship Council™. Asta inseamna ca hartia provine din lemn obtinut in urma unui management cu standarde ecologice, sociale si economice stricte.

Citeste si:
Reduceri la IKEA: ce categorii de produse sunt la ofertă în magazine
Reduceri la IKEA: ce categorii de produse sunt la ofertă în magazine
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  S-a lansat noul catalog IKEA 2019: cand se distribuie