Lectură de 2 minute

09 Dec 2020 - Știri și Noutăți

CasaDeIdei.ro, platformă de amenajări interioare cu marketplace dedicat micilor producători home&deco

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Trei antreprenori români au lansat CasaDeIdei.ro pentru soluții online de design și amenajări interioare, platforma având și o secțiune de shopping dedicată listării produselor home&deco de la micii producători. Fondatorii au obținut finanțare pentru proiect atât din fonduri europene, cât și prin WeAccelerate by Telekom. Peste 100.000 de produse și fotografii de inspirație vor sta la dispoziția utilizatorilor.

Marius Cealera, Marcel Iancău și Mihai Iordache au creat startup-ul Casa De Idei, un spațiu virtual în care profesioniștii, arhitecții, designerii și micii producători se întâlnesc cu oamenii dornici să își creeze spații de locuit sau de lucrat inedite, ceea ce permite ca, de ambele părți, un nou proiect de vis să fie la doar un click distanță. Portalul va pune la dispoziția utilizatorilor produse și conținut inspirațional pentru proiecte de amenajare, încurajând designerii și micii producători locali de decorațiuni și mobilier să își dezvolte business-urile.

Utilizatorii interesați de demararea unui astfel de proiect vor avea la îndemână un portofoliu consistent și bine documentat de idei și surse de inspirație furnizate de către profesioniști, pentru ca totul să iasă perfect până în cele mai mici detalii și să se poată bucura de un rezultat personalizat, care să le aducă bucurie. Platforma este concepută pentru a-i ajuta pe cei interesați pe toată durata proiectului pe care îl desfășoară.

Un marketplace dedicat micilor producători home & deco

Prin intermediul platformei, arhitecții, designerii, producătorii și constructorii se află în contact direct cu utilizatorii interesați de colaborarea cu profesioniști, acesta reprezentând un beneficiu substanțial prin atragerea de noi clienți și accesul la utilizatori direct interesați de servicii de home design. Mai mult decât atât, Casa De Idei, permite profesioniștilor înregistrați să încheie colaborări unii cu ceilalți, oferind astfel servicii complementare și crescând șansele proiectelor de succes.

“Vrem să creăm un spațiu unic pentru entuziaștii și profesioniștii din industria de design, arhitectură și construcții, în care aceștia să împărtășească ideile și inovațiile și să poată interacționa în cadrul comunităților sau cu clienții finali.” - Marcel Iancău, Co-Fondator Casa De Idei.

Platforma dispune și de o structură de tip Marketplace, ceea ce permite producătorilor expunerea și vânzarea directă a produselor lor, fie prezentate în prealabil în secțiunea de idei și inspirație, fie listate în mod direct spre vânzare.

Platforma Casa De Idei este rezultatul unui proiect realizat în cadrul unui program MBA. Cei trei antreprenori au reușit să atragă investiții prin fonduri europene și prin participarea la competiția WeAccelerate by Telekom. Planurile de viitor implică dezvoltarea platformei Casa De Idei, obiectivul fiind generarea a 100.000 de idei în primii doi ani de funcționare, cât și ca platforma să devină una regională în următorii 5 ani de funcționare, cu peste 10.000 de utilizatori autentificați.

Citeste si:
Retailerii apelează tot mai des la designeri de interior pentru eficientizarea spațiilor
Retailerii apelează tot mai des la designeri de interior pentru eficientizarea spațiilor

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CasaDeIdei.ro, platformă de amenajări interioare cu marketplace dedicat micilor producători home&deco