Lectură de un minut

12 Dec 2023 - Știri și Noutăți

S-a deschis primul magazin Hugo Boss din afara Bucureștiului. În ce județ a avut loc inaugurarea 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

HUGO BOSS a deschis, pe 9 decembrie 2023, în ansamblul mixed-use Palas Iași, prima locaţie din afara Capitalei și cel de-al patrulea magazin din România. Palas continuă, astfel, strategia de consolidare a mixului de retaileri premium. 

Sursa foto: Hugo Boss

Grupul german de fashion este prezent în ansamblul Palas Iaşi cu brandul BOSS, unul dintre cele două mărci exclusive pe care le deţine. Magazinul dispune de peste 200 mp şi este dedicat publicului masculin.

În noua locație, se regăsesc articole vestimentare din ultimele colecții ale brandului, cât și încălțăminte și accesorii.

HUGO BOSS se concentrează pe dezvoltarea și comercializarea de modă premium și accesorii pentru bărbați și femei. Compania are două mărci puternice cu grupuri țintă distincte, prin care vine în întâmpinarea publicului: BOSS și HUGO. Sediul este în Metzingen (Germania), iar la nivel global este prezent în peste 100 de țări.

Inaugurat în anul 2012, Palas Iaşi reprezintă primul proiect mixed-use realizat în România, în urma unei investiţii în valoare de peste 320 milioane de euro a companiei IULIUS. Situat în centrul Iaşului, Palas include: peste 270 de magazine, şapte clădiri de birouri clasa A (75.600 mp), un centru de evenimente, hotel de 4 stele, restaurante și cafenele tematice, parc de 50.000 mp, carusel, patinoar sezonier și alte facilități de timp liber, precum și cea mai mare parcare subterană din România, cu peste 2.500 de locuri. Prin mixul inedit și complex de shopping și entertainment, Palas atrage anual peste 20 milioane de vizite din întreaga regiune şi de peste graniţe.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  S-a deschis primul magazin Hugo Boss din afara Bucureștiului. În ce județ a avut loc inaugurarea