Lectură de un minut

27 Jul 2017 - Știri și Noutăți

S-a deschis magazin Home Garden in Cluj: cel mai mare non-stop din oras

Abonează-te pe  

In complexul Sora Shopping Center s-a deschis cel mai mare magazin Home Garden din Cluj, unitate sub umbrela Safeway International. Compania intra astfel pe zona de retail, dupa o investtie de 150.000 de euro, anunta magazinulprogresiv.

 

Cu o suprafata de peste 700 de metri patrati, supermarketul Home Garden este situat la adresa bulevardul 21 Decembrie, nr, 5.

Tina Balancan, director de vanzari Safeway International a fost citata de magazinulprogresiv.ro: "Lansarea pe piata comertului traditional reprezinta un moment important in dezvoltarea companiei noastre. Practic, este un pas nou pe care il facem si de aceea este cu atat mai important pentru noi.(...) Vorbim despre un etalon de calitate, oferita pana acum prin produsele Home Garden marca proprie; iar acum prin intermediul magazinului Home Garden dorim sa oferim o experienta de cumparaturi completa si memorabila clujenilor".

Aceeasi sursa a prealuat o declaratie a directorului de marketing Safeway International, Ghassan Shakhshir: ”Am dorit o apropiere de consumator, fapt ce a stat la baza deciziei de a intra pe piata de retail prin intermediul magazinelor Home Garden".

Conceptul pe care se axeaza magazinul Home Garden este unul exclusiv de producator. Supermarketul Home Garden va fi deschis non-stop, compania urmarind sa ofere o experienta inedita de cumparaturi. Pentru aprovizionari de produse se poate alege dintr-o sortimentatie bogata: alimentare, dulciuri, bauturi alcoolice, fructe, legume, detergenti si altele de sezon sau nealimentare.

Unul dintre liderii distributiei nationale de produse alimentare si alcoolice, Safeway International are o istorie de 20 de ani in domeniu.

Sursa foto: facebook.com

Citeste si:
Portugalia elimină TVA-ul pentru o serie de alimente de bază 
Portugalia elimină TVA-ul pentru o serie de alimente de bază 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  S-a deschis magazin Home Garden in Cluj: cel mai mare non-stop din oras