Lectură de 2 minute

24 Apr 2024 - Știri și Noutăți

S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Argeș Mall, cel mai mare centru comercial din Argeș, se va deschide pentru public. Începând de azi, sunt planificate patru zile pline de activități, astfel încât opțiunile de entertainment să se îmbine perfect cu shoppingul de calitate și momentele de relaxare în uriașa zonă de Food - Court a noului Argeș Mall.
 

 

Sursa foto: wall-street.ro

Începând cu 25 aprilie, în incinta centrului comercial vor fi deschise o multitudine de magazine de brand, multe dintre ele prezente pentru prima dată în județul Argeș, precum Peek&Cloppenburg, Douglas, JD Sports, Mango, Maxipet, Mohito, SmykAll for Kids, TEDi, Terranova, AC&Co, Bookcity, Buzz, DAAR, English Home, Fressnapf, Hermosa, Hiperfarmacia Dr Max, Il Passo, dar şi o selecţie de branduri internaţionale şi naţionale: Zara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Reserved, House, Cropp, Sinsay, Altex, B&B Collection, Cărtureşti, C&A, CCC, Cocodrillo, Colin’s, Deichmann, DM, Esenţa Plant, Flanco, Gerovital, Gryxx, Help Net, Hervis, Inmedio, Intersport, KVL, Lee Cooper, Timeout, LC Waikiki, Lensa, Marelbo, Meli Melo deco, Mizar, Motivi, New Yorker, Nissa, Noriel, Office Shoes, Optiblu, Pepco, Sephora, Splend’or, Sport Vision, Sportissimo, Teilor, Tezyo, Tom Tailor, Xpress.

De asemenea, au fost construite și o serie de facilitați în noul Argeș Mall, precum zone de relaxare, loc de joacă, parc, pistă de alergare, sală de fitness, cazino, cafenele, servicii bancare (Banca Transilvania), amanet și exchange (Avangard, Money Gold), pet shop (Fressnapf și Maxipet), optică (Lensa, Optiblu, Zof), curățătorie (Mura my laundry), farmacie (Hiperfarmacia Dr. Max și Help Net), plafar (Esența Plant), dar și servicii de telefonie (Orange și Vodafone), precum și multe altele.

Argeș mall în cifre:

  • Peste 100 milioane euro investiție;
  • Peste 77.000 mp suprafață construită;
  • Peste 2.000 de locuri de parcare;
  • Peste 600 mp pentru locul de joacă;
  • Peste 1.000 mp pentru sala de fitness;
  • Peste 3.500 mp zona de food court, proiectată ca o grădină interioară;
  • Peste 250 de locuri capacitatea terasei exterioare cu panoramă spre Lacul Prundu.
  • Argeș Mall este un proiect Prime Kapital, dezvoltator și investitor pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii companiei activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu și au o reputație de neegalat cu privire la calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate. Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România și este integrat pe verticală, având o echipă de peste 300 de specialiști în domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor, la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

Citeste si:
Programul Mega Mall de Paște, în 2024: în ce zile va fi deschis centrul comercial
Programul Mega Mall de Paște, în 2024: în ce zile va fi deschis centrul comercial
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial