S-a deschis al doilea Paul Bistro din tara, in Capitala

Publicat pe 31 Mai 2018 in Stiri si noutati

Brutaria Paul din Piata Romana din Bucuresti se transforma in Bistro. Astfel, cei care vor trece pragul celui de-al doilea PAUL Bistro din Capitala vor fi intampinati cu preparate noi cu savoare frantuzeasca.

Noul Bistro ofera clientilor un cadru autentic frantuzesc, perfect pentru a servi le micul-dejun, pranzul, cina sau o gustare simpla.

Ovidiu Albu, Administrator, PAUL Romania a declarat: „La mai putin de 3 luni de la inaugurarea primului PAUL Bistro din Romania, aducem acest concept si in unitatea din Piata Romana. Ne-a bucurat deschiderea cu care au primit clientii noul concept de Bistro, asa ca nu puteam decat sa le oferim inca un loc inedit pentru experiente culinare in stil frantuzesc.”

In meniul Bistro sunt incluse specialitati rafinate precum pulpa de rata confiata - Confit de canard, file de cod la gratar - Cabillaud Royal de Mediterranee sau preparate din vrabioara - Pieces de Bœuf. Se poate alege si dintre salate, sandwich-uri traditionale sau platouri cu gustari reci, desert specific frantuzesc si bauturi pe baza de cafea.

Lantul de brutarii Paul este prezent la nivel national din 2008 si detine in prezent 18 brutarii in 4 orase.


Mai multe despre

Brutarii paul, Paul bistro, Brutarii frantuzesti, Paul piata romana

Recomanda

Comentarii: S-a deschis al doilea Paul Bistro din tara, in Capitala