Lectură de un minut

13 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Războiul din Ucraina a scumpit traiul rușilor: ce măsuri a luat retailerul moscovit Magnit

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Magnit, supermarket rusesc, intenționează să creeze un nou lanț alimentar cu reduceri, potrivit cotidianului Kommersant, citând două surse familiare. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Succesul lanțurilor definite de reduceri a fost una dintre tendințele majore de pe piața din Rusia în acest an, interesul consumatorilor pentru cumpărăturile cu discount intensificându-se pe fondul consecințelor economice în urma războiului din Ucraina, scrie ESM.

În 2020, Magnit a dezvoltat lanțul de magazine Moya Tsena, prețul meu, în traducere liberă. Potrivit retailerului, în decembrie 2022, existau aproximativ 700 de magazine Moya Tsena în 63 de regiuni din țară.

Totodată, grupul a declarat că intenționează să-și intensifice lansarea magazinelor cu prețuri mici, ca urmare a scumpirii costului vieții.

Retailerul a transmis că va deschide noi locații, dar și că va moderniza magazinele existente pentru a profita de cererea în creștere pentru bunuri low-cost.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Războiul din Ucraina a scumpit traiul rușilor: ce măsuri a luat retailerul moscovit Magnit