Lectură de un minut

31 Aug 2020 - Știri și Noutăți

Rubin 2000 deschide cinci noi locații PAM Bijuterii cu o investiție totală de 500.000 euro

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Rubin 2000, firmă deținătoare a brandului românesc PAM Bijuterii, importator și distribuitor autorizat de echipamente laser Trotec și stampile Trodat în România, anunță că va deschide cinci locații noi.

Rubin 2000 alocă investiții de 500.000 de euro în cinci insule noi ale brandului propriu PAM Bijuterii. Fiecare insulă va avea o suprafață de 10 metri pătrați. Primele trei magazine- insulă vor fi deschise în luna septembrie în Veranda Obor Mall, Carrefour Orhideea Grozăvești și Carrefour Vulcan Nepi, urmând ca în octombrie să fie deschise un magazin în Kaufland Barbu Văcărescu și o altă locație.

Fiecare magazin inaugurat va crea 5 noi locuri de muncă pentru fiecare locație în parte, ajungându-se așadar 25 de noi angajați în 2 luni. Rubin 2000 își dorește ca în 2021 să ajungă la peste 100 de angajați.

La fel ca în celelalte magazine ale lanțului din Auchan Titan, Auchan Vitan, Auchan Pallady, Cora Pantelimon și Big Berceni, și în noile locații este oferit serviciul de reparare a bijuteriilor.

Compania a donat 50.000 de viziere care au ajuns la spitale și clinici la nivel național, precum și la persoane din benzinării, din domeniul sanitar, lucrători comerciali, pensionari sau familii cu copii etc. care au solicitat unul dintre miile de pachete a câte cinci viziere oferite gratuit de Rubin 2000.

Lansată în august 2000 de Florin Pantelimon, Rubin 2000 este importator și distribuitor autorizat în Romania al echipamentelor de gravură, marcare și decupare laser Trotec, al ștampilelor Trodat și de materiale de prelucrare publicitare. Compania deține în același timp brandul și lanțul de magazine Pam Bijuterii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rubin 2000 deschide cinci noi locații PAM Bijuterii cu o investiție totală de 500.000 euro