Lectură de un minut

18 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Românii de la ABN Systems își vor vinde produsele în rețeaua gigantului american Walmart

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

ABN Systems International, unul dintre jucătorii importanți din piața locală de accesorii telecom și produse Smart Home, a început vânzarea brandului propriu, Tellur, pe platforma online a Walmart, al doilea jucător de pe piața retailerilor online din SUA. Brandul românesc va fi vândut și pe cea mai mare platforma de comerț online american.

Sursa foto: ABN Systems

După finalizarea formalităților de listare a produselor în magazinele fizice, aflate în desfășurare prin intermediul subsidiarei sale din Houston, Texas, înființată la începutul anului, ABN Systems International va vinde produse Tellur și în cea mai mare rețea de magazine fizice de pe piața americană (4.662 de unități deținute de Walmart, în septembrie 2022), precum și în alte rețele comerciale din SUA.

Din totalul gamei Tellur la momentul de față, compusă din circa 200 de produse, 95% se vând deja în SUA, iar restul de 5% sunt echipamente incompatibile, fie cu sistemul de alimentare electrică (110 volți față de 220 de volți în Europa), fie cu tipul de priză din SUA. De la intrarea pe piața din această țară, în T1 2022, până la finele lunii trecute, vânzările au crescut cu peste 1.000%, iar în topul vânzărilor se află căștile cu Bluetooth și boxele portabile.

Citește articolul integral pe Wall-Street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Românii de la ABN Systems își vor vinde produsele în rețeaua gigantului american Walmart