Lectură de 2 minute

02 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Românii s-au întors la cusut și brodat în pandemie: vânzări în creștere pentru mașinile de cusut

Andra Imbrea

Distribuitorul autorizat de mașini profesionale de cusut și brodat Bro Rom București se va extinde la nivel internațional, după un an de creșteri semnificative în ceea ce privește vânzarea mașinilor de brodat, surfilat și cusut.

Anul 2020 a fost un an al recordurilor în piața mașinilor de cusut, brodat și surfilat pentru Bro Rom chiar și în contextul pandemiei de SARS-CoV-2 datorită activității din mediul online, unde a avut o prezență activă și o implicare continuă în creșterea notorietății brandului prin e-commerce.

"Anul 2020 a fost un an plin de provocări pentru toate domeniile. Schimbările au fost la tot pasul și am încercat să rămânem permanent conectați pentru a răspunde rapid cererilor și a veni în sprijinul persoanelor pasionate de tot ce înseamnă croitorie. Am rămas plăcut impresionați de faptul că oamenii au decis să se întoarcă la vechile pasiuni și să folosească timpul liber într-un mod productiv și creativ', spune Dan Coandă, Director Operațional  Bro Rom.

În ceea ce privește piața mașinilor de cusut, în topul alegerilor consumatorilor s-au aflat branduri consacrate precum Brother, Bernina,  Bernette by Bernina și Baby Lock. Deși în cazul mașinilor industriale s-au înregistrat mai puține cereri, mașinile de brodat au cunoscut creșteri substanțiale de vânzări în acest an. De asemenea, s-a observat un interes și în zona mașinilor de tricotat casnice, motiv pentru care oferta Bro Rom se va extinde odată cu noul an.

 „Pentru anul 2021 ne dorim menținerea trendului ascendent din ultimii ani în ceea ce privește dezvoltarea hobby-urilor și a micilor afaceri din domeniul croitoriei. Astfel, noi suntem pregătiți pentru un an plin de provocări cu planuri și noi obiective”, susține Directorul Operaționale Bro Rom, Dan Coandă.

Citeste si:
Coca-Cola a unit diviziile de business din Europa de Vest, Centrală și de Est pentru o nouă unitate. Schimbări majore în management

În ceea ce privește planul de dezvoltare pentru noul an, Bro Rom își propune extinderea pe piața internațională prin găsirea partenerilor de peste graniță din Republica Moldova și Bulgaria, unde este urmărită realizarea unui parteneriat stabil și pe termen lung.

Încă din anii ‘90, BRO ROM București este furnizorul principal pe piața din România a tot ce înseamnă mașini de cusut și brodat și toate accesoriilor necesare acestei industrii, colaborând cu branduri de prestigiu, precum Brother, Bernina, Pegasus, Barudan, Wilcom.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Românii s-au întors la cusut și brodat în pandemie: vânzări în creștere pentru mașinile de cusut