Lectură de 2 minute

26 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Românii de la Nutrivita Marketing & Distribuție se mută într-un nou spațiu logistic, în Ilfov

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pionier al raftului de diet&bio din comerțul modern încă din 2007, Nutrivita se afla într-un amplu proces de transformare. Anul acesta compania fondată și condusă de Adelina si Cristian Păsat se va reloca într-un spațiu logistic propriu  cu o capacitate de stocare de peste 7000 de paleti, investiție greenfield în Ștefăneștii de Jos, Ilfov.

Sursa foto: Nutrivita/ Facebook

În 2024 compania își propune consolidarea noului portofoliu de produse, înnoit în proporție de cca 60% în anul 2023 ca urmare a noilor reglementari de piață privind etichetarea Nutriscore, dar și extinderea portofoliului cu noi parteneriate din zona de alimentație sănătoasă.

În acest context, compania anuntă cooptarea în structura de top management a lui Nicolae Oancea, manager cu experiența de peste 20 de ani pe piețele de farma și FMCG din România.

Nicolae Oancea (52) a preluat în ianuarie 2024 poziția de National Sales Manager al Nutrivita, unul dintre principalii jucători pe piata de import și distribuție a produselor dietetice și BIO din România, pentru a contribui la consolidarea afacerii și dezvoltarea a noi canale de distribuție.

Cartea de vizită a lui Oancea include poziții de management al echipelor de vânzări în companii precum Dr. Max/AdPharma, Polisano, FarmaVet, iMedica unde a coordonat distributia pe diferite canale de vănzare și managementul de portofolii complexe de pâna la 4.000 de produse.

Nutrivita este o companie romanească de distribuție și marketing înființată în 2007 pentru a oferi produse dietetice, fitness și BIO de calitate consumatorilor români preocupați de o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Nutrivita este partener strategic pe piata din Romania al Nutrition et Sante, Franța (producator de top de produse dietetice și BIO din Europa), Bauckhof, Germania (pionieri in alimentatia BIO pe baza de cereale) și partener regional pentru grupul Ecotone, Olanda (deservind tari precum România, Bulgaria si Slovenia). Compania administrează un portofoliu de peste 400 de produse, acoperind eficient toate nișele diet, fitness nutrition, vegan și BIO prin mărci precum Gerble, Gerlinea, Isostar, Cereal, Bauckhof, Lago, Abonett, Balviten, Cupper Teas, Destination Cafe, BornWinner, Rusani, Probezzo, Vivisano, iChoc. Nutrivita este și proprietarul mărcilor BioJunior – prima marcă romaneasca de produse ecologice pentru copii și Nutrivital – gamă de produse dietetice în sprijinul unui stil de viață sănătos.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Românii de la Nutrivita Marketing & Distribuție se mută într-un nou spațiu logistic, în Ilfov