Lectură de un minut

22 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Românii de la GRID au inaugurat încă un magazin și se pregătesc pentru lansarea CODE7, un magazin premium sport

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Retailerul GRID deschide cel de-al 20-lea magazin din rețea, marcând totodată al treilea punct de vânzare din capitală. Noul magazin inaugurat în Mega Mall, în care compania românească a investit peste 150.000 euro, se distinge prin dimensiunea sa, designul modern, minimalist și industrial, precum și prin selecția de branduri premium oferite clienților. 
 

Sursa foto: GRID

Cu un portofoliu în continuă expansiune, GRID a introdus în ultimul an nu mai puțin de șapte branduri noi, oferind astfel un amestec eclectic de stiluri și tendințe în universul său. Printre acestea se numără nume consacrate precum: Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Plein Sport, Skechers, Asics, Converse și UGG.

Cu privirea îndreptată constant către noi orizonturi, retailerul GRID își propune să-și extindă rețeaua de magazine până la sfârșitul anului 2025, abordând din nou piața din Bulgaria și explorând alte piețe internaționale. În plus, compania se află într-un proces avansat de lansare a unui nou concept de magazin premium sport, în colaborare cu EA7 by Emporio Armani.

Noul concept de magazin poartă numele de CODE7 și va fi inaugurat în toamna acestui an în incinta AFI Cotroceni, oferind o experiență de shopping ce combină rafinamentul urban cu performanța atletică.

GRID, cu 20 de unități deschise, este integrat în cea mai mare rețea de magazine sport cu capital 100% românesc, alături de Various Brands cu 25 de magazine și CODE7 cu un magazin in curs de dezvoltare. De la debutul său în 2018, brandul GRID a reușit să se remarce printre tineri și nu numai, extinzându-și prezența în România cu 20 de magazine la nivel național, de la Pitești - la București și chiar peste hotare, în Sofia, Bulgaria.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Românii de la GRID au inaugurat încă un magazin și se pregătesc pentru lansarea CODE7, un magazin premium sport