Lectură de un minut

21 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Românii au sărbătorit calificarea naționalei de fotbal cu burgeri, shaorma și pizza 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cu ocazia meciului care a adus calificarea naționalei la campionatul european de fotbal, Glovo a realizat un top al celor mai comandate preparate și produse de către microbiștii care au urmărit cu sufletul la gură partida de sâmbătă seară.  

Sursa foto: Glovo

Astfel, când vine vorba de cele mai comandate preparate de la restaurante pe durata desfășurării meciului, burgerii, shaorma și pizza s-au clasat în topul preferințelor românilor. De altfel, numărul de pizza comandate sâmbătă seara a fost dublu față de comenzile înregistrate pe 15 octombrie, în timpul partidei dintre România – Andorra.

De altfel, minutele de aur din cele două reprize, respectiv momentele în care au fost plasate cele mai multe comenzi, s-au înregistrat chiar în primul minut al meciului, la ora 21:48, și ulterior la 22:43.

Conform datelor Glovo, în ceea ce privește produsele comandate din Glovo Express, de unde utilizatorii pot face cumpărături de proximitate, având acces la o gamă de peste 3000 de produse, cu livrare rapidă, apa, snacks-urile, berea și sucurile au fost produsele cel mai comandate. De asemenea, românii au sărbătorit calificarea cu chipsuri și pufuleți, acestea fiind cele mai comandate snacks-uri pe durata desfășurării meciului.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Românii au sărbătorit calificarea naționalei de fotbal cu burgeri, shaorma și pizza