Lectură de 2 minute

27 Mar 2024 - Știri și Noutăți

România are un nou parc de retail: o investiție de peste 4 milioane de euro a Cometex

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cometex, companie dezvoltatoare de parcuri comerciale deschide pe 28 martie un nou centru comercial modern. Noua destinație de shopping aduce în atenția cumpărătorilor retaileri renumiți, atât la nivel național, cât și internațional, printre care Altex, KiK, Sinsay și Zoocenter. Cu o suprafață de 5.000 de metri pătrați, Cometex Retail Park Hunedoara reprezintă rezultatul unei investiții de peste 4 milioane de euro. Rețeaua companiei de parcuri comerciale ajunge astfel la 11 locații în toată țara.

Sursa foto: Cometex

Cel mai nou centru comercial din municipiul Hunedoara, situat pe B-dul Traian nr.7B lângă magazinul Dedeman, se adresează tuturor locuitorilor din oraș și din imprejurimi. Mixul de chiriași oferă o nouă experiență de cumpărături hunedorenilor in domeniul electro-it, fashion si produse destinate animalelor de companie.

Ne extindem în orașul Hundoara cu un nou parc de retail care va face parte din rețeaua națională Cometex, sustenabil din punct de vedere energetic, cu accent pe protectia mediului inconjurator. Hunedorenii vor găsi în noul Cometex Retail Park branduri precum KiK, Sinsay și ZooCenter, iar Altex, partenerul nostru de cursă lungă, va fi prezent cu unul dintre cele mai mari magazine din regiune. Suntem încrezători că noul parc de retail va contribui la dezvoltarea economică locală.

Vicențiu Spătaru, Directorul General Cometex

Noul proiect de retail are panouri fotovoltaice, stații de încărcare pentru mașini electrice și sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie, soluții tehnologice adoptate pentru o eficiența energetică sporită și centrate pe protejarea mediului.

Cometex are acum în portofoliu 11 parcuri de retail operaționale aflate în orașele: Brașov, Dej, Deva, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Satu Mare, Turnu Magurele, Huși și Vatra Dornei, și în cursul acestui an Cometex își propune să deschidă încă 5 proiecte de tip retail park. Toate proiectele marca Cometex susțin și promovează practici sustenabile în domeniul retailului, astfel se încurajează utilizarea energiei verzi.

În următorii doi ani, planurile de extindere ale Cometex includ peste 20 de proiecte de retail.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

Compania COMETEX are ca obiect de activitate dezvoltarea, operarea și administrarea de proiecte de retail pe întreg teritoriul României, zonele comerciale urbane cu potențial de creștere și sustenabilitate. Partenerii de retail din proiectele COMETEX sunt branduri cunoscute la nivel național și internațional, pentru activitatea comercială, precum: Altex, Animax, Banca Transilvania, Deichmann, DM, Dr. Max, Fressnapf, JYSK, Kaufland, KiK, Media Galaxy, McDonald’s, Martes Sport, Mobexpert, Maxi Pet, Noriel, Pepco, Practi, Penny, Raiffeisen Bank, Sinsay, Sportisimo, Staer, Takko, Zoo Center, precum și operatori locali și naționali din zona de food&beverages.

Program Retial Park Huedoara: L-S 9:00 – 21:00 D 9:00 – 20:00

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  România are un nou parc de retail: o investiție de peste 4 milioane de euro a Cometex