Lectură de un minut

15 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Rihanna îi dezamăgește pe francezii de la Sephora. Cântăreața și-a lansat brandul de cosmetice în India prin alt retailer 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Fenty Beauty al Rihannei a încheiat un acord cu Nykaa, retailerul de produse de înfrumusețare, pentru debutul său în India, spre deosebire de informațiile conform cărora fondatoarea brandului ar urma să se lanseze cu Sephora. 

 

Sursa foto: Fenty

Zvonurile potrivit cărora cântăreața ar fi pregătită să se lanseze cu multinaționala franceză au apărut după ce a cântat la petrecerea premergătoare nunții fiului miliardarului indian Mukesh Ambani, scrie cosmeticbusiness.com.

Ambani este președintele companiei Reliance Industries, o companie Fortune 500, o afacere evaluată la 20,36 miliarde de lire sterline (25 de miliarde de dolari americani), care activează în sectoarele energiei, comerțului și mass-media.

Compania, fondată de tatăl lui Ambani, Dhirubhai, a achiziționat drepturile asupra filialei Sephora din India de la Arvind Fashions în 2023 pentru peste 11 milioane de dolari americani.

Spectacolul de pe 2 martie a fost primul set complet pe care Rihanna l-a susținut în peste opt ani, cântăreața fiind plătită, se pare, cu aproximativ 6 milioane de dolari pentru a participa.

Întreprinderile occidentale de produse de înfrumusețare investesc din ce în ce mai mult pe piața indiană, Chanel deschizând primul său magazin de înfrumusețare în Mumbai în ianuarie 2024.

Fenty Beauty va fi disponibil pentru consumatorii indieni prin intermediul magazinului Nykaa Cross Border Store din 7 martie. Produsele Hero, inclusiv Gloss Bomb Universal Lip Luminizer și Killawatt Freestyle Highlighter, vor figura în gama inițială de lansare.

Citeste si:
Norofert semnează primul contract de distribuție pentru 3 state din SUA 
Norofert semnează primul contract de distribuție pentru 3 state din SUA 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rihanna îi dezamăgește pe francezii de la Sephora. Cântăreața și-a lansat brandul de cosmetice în India prin alt retailer