Lectură de un minut

11 Oct 2018 - Știri și Noutăți

REWE Romania deschide un nou magazin Penny Market

Abonează-te pe  

REWE Romania continua planul de extindere si anunta deschiderea unui nou magazin Penny Market. Acesta va fi inaugurat in orasul Stei din judetul Bihor, reteaua ajungand astfel la 227 de spatii.

Magazinul Penny Market din Stei va avea un spatiu de vanzare de 858 metri patrati, urmand ca aici sa lucreze 16 angajati.

Programul de functionare va fi de luni pana sambata in intervalul 07:30 - 22:00 si duminica intre 08:00 - 20:00. Noul magazin dispune si de un numar de 50 de locuri de parcare si 4 case de marcat.

Cu un design modern si elegant, magazinele Penny Market sunt organizate astfel incat sa ofere o experienta cat mai facila si sa le ofere tuturor clientilor acces la articole proaspete,
Varietatea de legume si fructe oferite de Penny Market este disponibila tuturor clientilor chiar de la intrarea in incinta magazinului, acesta punand la dispozitie si o gama larga de specialitati de panificatie si patiserie. Clientii Penny Market vor beneficia si de un numar de produse diverse, disponibile in varianta vrac, care pot fi gasite atat la raioanele cu dulciuri si snacks-uri, cat si in zona cu produse congelate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  REWE Romania deschide un nou magazin Penny Market