Lectură de un minut

23 Aug 2019 - Știri și Noutăți

Reteaua PENNY Market mai deschide un magazin si ajunge la 242 de locatii in Romania

Reteaua de magazine PENNY Market se extinde cu o noua unitate in Bucuresti. Astfel, reteaua ajunge la 242 de spatii deschise in Romania.

Noul magazin PENNY Market din Bucuresti de pe Soseaua Pantelimon, Nr. 46, are un spatiu de vanzare de 814 m2 si o echipa de 14 angajati ce va fi alaturi de clienti zi de zi, de luni pana sambata in intervalul 07:30 - 22:00 si duminica intre 08:00 - 21:00.

Noul magazin dispune si de un numar de 63 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilitati, si patru case de marcat. Unitatea dispune si de o componenta verde, acoperisul fiind prevazut cu panouri fotovoltaice raspunzatoare pentru transformarea energiei solare in energie electrica.

Citeste si:
Jurnal de vânzări pe timp de pandemie: creșterea produselor de curățare, migrare spre comenzi online și primele majorări de prețuri între 16 și 22 martie
 
Cu o strategie de expansiune ambitioasa, produse de calitate ce provin de la furnizori si producatori locali si o atentie constanta la nevoile clientilor, compania si-a propus sa investeasca peste doua miliarde de lei in urmatorii sapte ani pe piata din Romania.
 
 
Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investitiilor companiei in remodelarea intregii retele de magazine sub noul concept, Future Store. In cadrul procesului de remodelare, accentul este pus pe designul modern si elegant, experienta clientilor la cumparaturi fiind imbunatatita datorita reorganizarii categoriilor de produse in asa fel incat sa ofere mai mult spatiu alimentelor proaspete, atent selectionate zi de zi.
 
 
PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de trei centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. In prezent, reteaua PENNY Market in Romania este alcatuita din 242 de magazine la nivel national si o echipa dedicata formata din peste 4.500 de angajati.
 
 

Citeste mai departe: