Lectură de un minut

01 Jun 2016 - Știri și Noutăți

Unitatile Profi insumeaza peste 400 de locatii in reteaua retailerului

Profi continua planurile de expansiune si anunta ca a depasit pragul de 400 de magazine, urmand ca pana la finalul anului sa mai deshida alte 100 de unitati in tara.

 

 

 

Retailerul Profi, parte a fondului de investitii polonez Enterprise Investors, anunta ca prin deschiderea ultimelor patru magazine, de la finalul lunii mai, a ajuns la 401 magazine.

Citeste si:
Pandemia a costat Primark aproape 900 milioane de euro. Discounterul de fashion așteaptă o scădere de 70% a profitului

Locatiile noilor unitati Profi sunt situate dupa cum urmeaza:

  • Timisoara, judetul Timis: situat pe strada Cugir, nr. 18, bloc 78 - functioneaza sub brandul Profi City; suprafata de 259 de metri patrati.
  • Suceava: situat pe strada Prof. Leca Morariu, nr. 1A - functioneaza in format Standard; suprafata de 330 de metri patrati.
  • Eforie Nord, judetul Constanta: situat pe bulevardul Republicii, nr. 7 - functioneaza in format Standard, suprafata de 372 metri patrati.
  • Bocsa, judetul Caras-Severin: situat pe strada Funicularului, nr. 65 - functioneaza in format Standard; suprafata de 357 metri patrati.

Ultimele doua sunt localitati unde pana la inaugurarea recenta retailerul nu era prezent.

Cu peste 9.500 de angajati in 191 de localitati din toate cele 41 de judete si municipiul Bucuresti, Profi este reteaua de retail modern cu mare extindere geografica in Romania.

Citeste si:
Michael Kors și Versace închid 170 de magazine după vânzări în scădere cu 70%

Din cele zece locatii inaugurate de Profi recent, cinci dintre acestea functioneaza in formatul standard, patru in formatul de proximitate Profi City si una sub brandul Profi Loco. Prin aceste deschideri, retailerului detinut de fondul de investitii polonez Enterprise Investors a ajuns la pragul de 401 unitati comerciale operate in 191 de localitati la nivel national.

 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Unitatile Profi insumeaza peste 400 de locatii in reteaua retailerului