Lectură de 3 minute

30 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Parteneriat Retargeting.biz și Frisbo pentru dezvoltarea și sprijinirea afacerilor magazinelor online prin servicii eCommerce

Angela Alexandru

Retargeting.biz, unul din jucătorii de software specializați în automatizarea și optimizarea practicilor de marketing ale magazinelor online anunță încheierea unui parteneriat cu Frisbo. Împreună cu platforma românească de smart e-fulfillment se va oferi un pachet de servicii integrate de eCommerce magazinelor online care doresc să-și extindă vânzările, atât la nivel național, cât și internațional.

Dacă anul 2020 a fost un an al provocărilor pentru comercianți, 2021 se conturează anul oportunităților pentru vânzările online. În acest context, Retargeting Biz și Frisbo din sfera eCommerce-ului au anunțat încheierea unui parteneriat pentru ajutorul businessurilor cu servicii complementare pentru dezvoltare. Soluțiile oferite prin această colaborare elimină necesitatea investițiilor în depozite proprii, în personal specializat în IT, marketing sau logistică, ceea ce reduce la minim costul de adaptare a unei afaceri la mediul online. Comercianții beneficiază de creșterea volumului vânzărilor și de optimizarea proceselor operaționale, câștigând astfel timp.

„Considerând complexitatea metodelor actuale de promovare online, precum și creșterea rapidă atât a numărului de noi magazine virtuale, cât și a volumului activității pentru magazinele deja existente în piață, se evidențiază o nevoie de centralizare a canalelor de promovare online, care să ușureze eforturile și să reducă resursele umane implicate și în același timp să susțină creșterea vânzărilor online cu un consum optim de bugete.Ceea ce oferim noi este o alternativă avantajoasă; prin intermediul platformei noastre, oricine își poate seta campaniile în câteva ore, fără a avea nevoie de cunoștințe avansate în domeniu. Mai mult, opțiunea Premium Account Management necesită și mai puțin efort din partea clienților, lăsând totul în grija specialiștilor noștri de cont și a specialistilor PPC certificați Google și Facebook” declară Rareș Bănescu, CEO Retargeting.biz.

Fiind aliniați în dorința de reformare și optimizare, Bogdan Colceriu, CEO Frisbo declară: „Partea văzută a magazinului online și a site-ului dau cele mai mari bătăi de cap începătorilor din eCommerce, ajungând să reprezinte și până la 30% din costurile operaționale ale afacerii. Pe lângă acestea, partea cu adevărat nevăzută este preluarea efectivă a comenzilor, procesarea lor, facturarea, depozitarea, împachetarea, livrarea, retururile și activitatea de customer support. Toate acestea presupun procese elaborate, spațiu, angajați, sisteme software, iar pe măsură ce magazinul online ia amploare, ele vor trebui scalate în consecință”.

Retargeting.biz este o platformă automatizată de marketing menită să ajute magazinele online în atragerea de trafic nou și îmbunătățirea performanțelor în materie de vânzări. Aceasta este prezentă în 4 țări - România, Ungaria, Grecia și Bulgaria.

Citeste si:
Elefant.ro inaugurează un showroom în Brașov, în cadrul Centrului Comercial Magnolia

Frisbo oferă magazinelor online potențial de extindere prin deschidere spre piețe noi, în prezent având active depozite în 7 țări, cu posibilitatea de a deservi 9 țări în regim de livrare a doua zi, prin partenerii săi de curierat. Până la sfârșitul anului 2021, Frisbo își propune să își extindă prezența de fulfillment în 12 piețe și să ofere next day delivery în 16 țări (Moldova, România, Ungaria, Polonia, Germania, Cehia, Austria, Slovacia, Belgia, Italia, Spania, Franța, Olanda, Portugalia, Grecia și Bulgaria).

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Parteneriat Retargeting.biz și Frisbo pentru dezvoltarea și sprijinirea afacerilor magazinelor online prin servicii eCommerce