Lectură de un minut

10 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Retailerul scandinav JYSK se pregătește de Black Friday 2020 cu reduceri de 70% la mobilă și accesorii

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, dă startul ofertelor de Black Friday pe 12 noiembrie 2020. Campania de Black Friday va fi valabilă timp de 7 zile, atât în magazinele fizice, cât și în magazinul online, pe JYSK.ro.

Pentru anul acesta, JYSK a pregătit oferte speciale la peste 1000 de produse, cele mai mari reduceri ajungând până la 70%. Promoțiile se vor derula între 12 și 18 noiembrie 2020.

Campania de Black Friday include o selecție de mobilier de interior, printre care scaune de dining, mobilier pentru sufragerie, mobilier pentru birou și pentru dormitor, saltele, plăpumi, perne, prosoape, pături și perne deco, coșuri de depozitare, draperii, perdele și obiecte decorative.

Pentru că trecem printr-o perioadă în care este foarte importantă distanțarea fizică și grija față de ceilalți, compania îi asigură pe clienți că există suficiente stocuri pentru produsele aflate timp de șapte zile în campania de Black Friday, astfel încât să nu se formeze cozi și să fie posibilă păstrarea distanței în magazine.

De asemenea, ofertele sunt valabile și în magazinul online, pe JYSK.ro, unde este disponibilă o selecție și mai mare de produse, pentru cei care preferă cumpărăturile online.

Mai multe informații despre ofertele de Black Friday se pot găsi aici.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul scandinav JYSK se pregătește de Black Friday 2020 cu reduceri de 70% la mobilă și accesorii