Lectură de un minut

17 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Retailerul român de îmbrăcăminte GRID deschide primul magazin în Bulgaria și vrea alte două până la finalul anului viitor

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul român de pantofi sport și articole de modă stradală GRID și-a deschis primul magazin în Bulgaria, după o investiție de aproximativ 250.000 de euro, scrie SeeNews.

Pe lângă magazinul de 113 metri pătrați situat în centrul comercial Serdica Center din Sofia, GRID intenționează să mai deschidă cel puțin două magazine în Bulgaria până la sfârșitul anului 2022. Mai mult, este așteptată și lansarea unui magazin online pe piața bulgară în al treilea trimestru al anului viitor, a spus compania.

Grid a deschis al doilea magazin din București

Retailerul Grid, cu 100% capital românesc, a deschis cel de-al doilea magazin al rețelei din București, amplasat în Afi Cotroceni, la etajul 1, anul acesta. Noul magazin conține colecții sport inspired, dar și cele mai noi modele de sneakerși ale brandurilor sport precum: Nike, Jordan, Puma, adidas, Rebook, dar și altele.

Brandul Grid este pe piață din 2018, iar până în prezent are deschise 13 magazine în orașele: Pitești, Craiova, Galați, Bacău, Târgu Jiu, Timișoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu Mureș, București, Ploiești și Iași.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul român de îmbrăcăminte GRID deschide primul magazin în Bulgaria și vrea alte două până la finalul anului viitor