Lectură de 2 minute

30 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Retailerul de fashion Sinsay a deschis primul magazin din Botoşani. LPP încheie anul cu 77 de magazine

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Brandul de fashion Sinsay, parte a grupului LPP Fashion, a deschis un magazin monobrand în BotoÅŸani în cadrul centrului comercial Uvertura Mall. Grupul de fashion polonez ajunge astfel să deÈ›ină pe plan local o reÈ›ea de 77 de magazine sub brandurile Sinsay, Reserved, Mohito, Cropp È™i House.

Grupul polonez este prezent pe piaÅ£a locală din 2007 ÅŸi deÅ£ine în România 77 de magazine sub cinci branduri: Reserved, Cropp, Mohito, House ÅŸi Sinsay. Noua unitate din BotoÅŸani sub marca Sinsay are o suprafaţă de 900 metri pătraÅ£i, consolidând astfel mixul de chiriaÅŸi de modă din Uvertura Mall, alături de branduri precum H&M sau Kenvelo Group. Totodată, prin deschiderea Sinsay centrul comercial atinge un grad de ocupare de 100%.

„DeÈ™i industria de fashion retail a fost foarte afectată de pandemie, noi ne-am recalibrat planurile de expansiune È™i suntem hotărâÅ£i să continuăm dezvoltarea pe piaÅ£a locală, cu focus pe Sinsay, brandul nostru din segmentul „value for money”. Suntem bucuroÈ™i È™i mândri deopotrivă că am reuÈ™it să adăugăm anul acesta 10 noi magazine pe harta Sinsay România, printre care È™i locaÅ£ia din centrul comercial Uvertura Mall BotoÈ™ani È™i să fim astfel È™i mai aproape de clienÈ›ii noÈ™tri din întreagă È›ară, spune Alina Bistreanu, Director General al LPP România.

TranzacÈ›ia Sinsay - Uvertura Mall intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.„Sinsay este unul dintre cele mai active brand-uri de fashion de pe piaÈ›a locală. Chiar dacă traversăm în această perioadă un context economic È™i social deosebit, Grupul LPP mizează în continuare pe dezvoltarea de noi magazine Sinsay, oferind un mix bun de produse pentru întreaga familie. Ne bucurăm că am putut găsi soluÈ›ia potrivită pentru inaugurarea primului magazin Sinsay din BotoÈ™ani, spune Bogdan Marcu, Partener Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox.

Sinsay este cel mai recent brand adăugat în portofoliul grupului polonez LPP, fiind lansat în 2013. În esență, Sinsay a fost gândit ca un brand dedicat adolescentelor, însă odată cu nouă strategie de dezvoltare, colecÈ›ia brandului a fost completată pentru a răspunde nevoilor întregii familii. Au fost lansate colecÈ›iile: Fox & Bunny dedicată copiilor È™i bebeluÈ™ilor, colecÈ›ia pentru bărbaÈ›i, precum È™i cea de articole È™i accesorii pentru casă, toate la preÈ›uri foarte mici. Brandul oferă, de asemenea, o gamă largă de haine È™i accesorii pentru femeile active È™i independente care apreciază stilul casual È™i confortul la un preÈ› rezonabil.

În prezent Sinsay numără 25 de magazine în România, iar cel mai mare magazin de 2.000 metri pătraÅ£i va fi deschis în proiectul Colloseum Mall din BucureÅŸti.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Retailerul de fashion Sinsay a deschis primul magazin din BotoÅŸani. LPP încheie anul cu 77 de magazine