Lectură de un minut

04 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Retailerul online de mobilă The Home se alătură Parcului Logistic Logicor Bucharest II

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Logicor, unul dintre cei mai mari proprietari și operatori de proprietăți moderne de logistică și distribuție din Europa, îşi extinde portofoliul de clienţi din Parcul Logistic Logicor Bucharest II acomodând The Home, retailer online de mobilă și iluminat.

Sursa foto: Logicor

The Home are în prezent două magazine fizice în București și Cluj și a semnat cu Logicor un contract de închiriere pentru o suprafață totală de aproximativ 8.000 mp, de unde își va distribui produsele direct către clienţi şi magazine.

Parcul Logistic Logicor Bucharest II reprezintă locația ideală pentru operațiunile de distribuție ale companiei The Home, deoarece are acces direct la autostrada A3, ce leagă zonele din Nordul şi Estul Bucureștiului, precum și centrul orașului și Aeroportul Internațional Henry Coandă.

Parcul Logistic Logicor Bucharest II este o dezvoltare sustenabilă și bine amplasată, oferind în prezent clienților o suprafață totală de aproximativ 39.000 mp de spațiu de depozitare de ultimă generație.

The Home este un retailer de mobilă, corpuri de iluminat, decorațiuni şi accesorii, fondat în 2014. Compania a devenit unul dintre cei mai importanţi e-commerce din industria home & deco din ţară. Cu o operaţiune care implică peste 90 de angajaţi şi colaboratori, un e-commerce şi 2 showroom-uri cu display-uri inedite, în Bucureşti şi Cluj și un portofoliu de peste 150.000 produse și 200 branduri, The Home îşi propune să devină un reper în materie de amenajări interioare.

Logicor este unul dintre cei mai mari proprietari și operatori de proprietăți moderne de logistică și distribuție din Europa. La 31 decembrie 2022, compania deținea un portofoliu de 594 de proprietăți premium, cu o suprafață închiriabilă de 13,4 milioane de metri pătrați, situate în piețele cheie de logistică din Europa. Logicor are sediul în Londra și Luxemburg.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul online de mobilă The Home se alătură Parcului Logistic Logicor Bucharest II