Lectură de un minut

15 Jul 2014 - Știri și Noutăți

Maxi Toys intra pe piata romaneasca.

Abonează-te pe  

Maxi Toys, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria jucariilor din Europa, deschide primul sau magazin din Romania si intra in competitie directa cu grecii de la Jumbo sau Noriel.

Magazinul va avea o suprafata de 300 mp si va fi deschis in Militari Shopping. 30% din colectia de peste 2.000 de jucarii sunt branduri proprii. Reteaua de magazine va fi dezvoltata de compania Nicoro Trading, care detine drepturile de francizare pentru Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia si Ungaria. Prezenta pe piata din Romania din 1994, compania Nicoro Trading este unul dintre cei mai importanti distribuitori de jucarii la nivel national.

Reteaua de distributie include hipermarketuri, benzinarii si magazine specializate. Lantul de magazine Maxi Toys detine, in prezent, 280 de magazine de retail, in Belgia, Luxemburg, Franta, Elvetia si Italia. Din 1997, Maxi Toys este parte a consortiului Blokker Holding, cu cifra de afaceri anuala de aproape 3 miliarde de euro. Din trust mai fac parte alte 2 branduri de jucarii, Intertoys si Bart Smit, care detin impreuna peste 500 de magazine de retail.

Jumbo s-ar putea extinde in cinci din cele sapte spatii in care isi deruleaza in prezent activitatea retailerul german de bricolaj OBI.

Citeste restul articolului pe Wall-Street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Maxi Toys intra pe piata romaneasca.