Lectură de 2 minute

01 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Retailerul Jysk a lansat noua colecție de mobilier de interior toamnă-iarnă 2021-2022

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Jysk a lansat colecția de mobilier de interior dedicată sezonului rece, toamnă-iarnă 2021-2022, care include scaune și mese de dining, accesorii pentru bucătărie și baie și lenjerii de pat, printre alte articole.

Noua colecție are o abordare inspirată de wellness pentru produsele dedicate amenajării dormitorului, băii sau bucătăriei.

Basic Reset se bazează pe tonurile de gri specifice Scandinaviei, completate de tonuri de crem, bej și maro. Formele produselor sunt clasice.

Infusion este inspirat din culorile specifice nordului Europei. Tonuri neutre de maro, amestecate cu albastru și verde amintesc de peisajele Islandei, Insulelor Feroe sau Groenlandei. Mobilierul din bambus este și el prezent în colecție.

Alex Bratu, country manager Jysk România și Bulgaria, va fi speaker al conferinței anuale retailArena, organizată de Wall-street.ro și Retail.ro. Înscrie-te la conferința retailArena: A Game of the Future și află cele mai noi informații din retail, FMCG, e-commerce și domeniile conexe de la speakeri de top din industrie.

Mindful Garden este un trend feminin, care îmbină elementele industriale cu frumusețea unei grădini pline de flori, cu mult auriu, multe forme inspirate din antichitate și referințe din trecut.

Produse Jysk mai sustenabile

Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director Jysk, lucrează la impementarea strategiei de sustenabilitate a companiei.

„Obiectivul Jysk este de a integra sustenabilitatea în toate ariile în care lucrăm. Acest lucru înseamnă că ne-am propus să facem tot ce putem pentru a combate schimbările climatice, prin produse realizate din materiale brute mai sustenabile, prin reducerea cantității de ambalaje folosite în produsele noastre și prin reducerea cantității de deșeuri”, a declarat Rune Jungberg Pedersen.

Citeste si:
Două dintr-o lovitură: JYSK deschide două magazine noi și ajunge la 140 de unități în România
Două dintr-o lovitură: JYSK deschide două magazine noi și ajunge la 140 de unități în România

Noua colecție este prezentă în magazinele Jysk din România și în webshop.

Jysk este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin Jysk a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, Jysk desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine. În Germania, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar în restul țărilor sub numele de Jysk.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri Jysk este de 4,1 miliarde euro.

Jysk a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 106 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul Jysk a lansat noua colecție de mobilier de interior toamnă-iarnă 2021-2022