Lectură de 2 minute

14 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Retailerul GRID continuă extinderea și deschide al 9-lea magazin în Târgu Mureș

Angela Alexandru

Retailerul GRID a inaugurat cel de-al 9-lea magazin în Shopping City din Târgu Mureș. Pasionații de streetstyle au la dispoziție aici o gamă variată de produse de la branduri internaționale precum Nike, Puma, adidas, Jordan și multe altele.

Clienții noului magazin vor găsi sute de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte cu design care se potrivește stilurilor avangardist, retro sau clasic.

Fii alături de noi la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis pe 27 și 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din industria de retail și eCommerce. Te poți înscrie gratuit AICI. 

"Considerăm că deschiderea unui nou magazin este un pas extrem de important pentru a fi cât mai aproape de iubitorii produselor de streetwear. Numărul comenzilor din această parte a țării este destul de ridicat, așadar, am ales să le oferim clienților din Târgu Mureș ocazia de a proba produsele noastre înainte de a le achiziționa. Cu toate că acestea pot fi comandate cu ușurință de pe site-ul nostru, www.grid-sport.ro, am observat, de-a lungul anilor, că pentru mulți clienți este mai importantă experiența de shopping dintr-un magazin fizic, întrucât se simt mai confortabil să vadă și să încerce produsele", a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

Suprafața utilă a noi locații este de 73 metri pătrați, iar investiția a fost de aproximativ 230.000 de euro, incluzând amenajarea spațiului și costul produselor.

Citeste si:
90% dintre produsele alimentare prezente în magazinele Auchan provin din România

În total, anul acesta, investiția pentru expansiunea rețelei de magazine GRID a fost de aproximativ 500.000 de euro, iar planurile de extindere nu se vor opri aici.

Brandul GRID este pe piață din 2018, iar până în prezent are deschise 9 magazine în orașele Pitești, Craiova, Galați, Bacău, Târgu Jiu, Timișoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea și Târgu Mureș.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul GRID continuă extinderea și deschide al 9-lea magazin în Târgu Mureș