Lectură de un minut

06 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Retailerul electro-IT Altex a modernizat un nou magazin, în Cluj-Napoca

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul electro-IT Altex continuă strategia de modernizare și tehnologizare a magazinelor și a finalizat reamenajarea magazinului din Complexul Aushopping Iris, Cluj Napoca, deschis ȋn 2007. Magazinul va fi deschis zilnic, ȋntre 9:00 și 21:00, iar pe 7 aprilie, va avea un program extins, de la 7:00 la 21:00.

Magazinul se află ȋn incinta Complexului Aushopping Iris, din Cluj-Napoca (Bdul. Muncii, Nr. 1-15), și are o suprafață de peste 1.000 mp. Retailerul mai deține două magazine ȋn oraș: Media Galaxy Vivo Cluj și Altex Iulius Mall.

Pe lângă schimbarea mobilierului, a sistemelor tradiționale de iluminare, cu cele LED, care au un consum redus de energie, au fost introduse etichete electronice și displayuri digitale, care asigură o vizibilitate crescută a produselor și ofertelor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a prețurilor.

Reduceri și oferte speciale pentru echipamente

Locuitorii municipiului Cluj Napoca vor avea parte de reduceri de până la 40% pentru echipamente electronice, electrocasnice mari și mici, produse de ȋngrijire personală și de entertainment.

Printre ofertele speciale se numără:

- Espressor automat DeLonghi cu 993,93 lei (reducere 29%);

- Smartphone Galaxy S21 cu 2309,92 lei (reducere 23%);

Citeste si:
Noutăți de la Sezamo: retailerul a creat o secțiune cu 100 de rețete sănătoase și lansează un concurs cu 150 de premii
Noutăți de la Sezamo: retailerul a creat o secțiune cu 100 de rețete sănătoase și lansează un concurs cu 150 de premii

- Plită cu gaz BEKO cu 499,90 lei;

- Cuptor electric BEKO cu 999,90 lei.

Primele 200 de persoane care cumpără din magazin de minim 150 de lei primesc cadou o umbrelă personalizată. Ȋn plus, cei care se abonează la newsletter-ul Altex sunt ȋnscriși automat ȋntr-o tombolă unde pot câștiga premii precum un televizor, un laptop, un smartphone, un smartwatch sau un aspirator vertical.

Altex este unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT de piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul electro-IT Altex a modernizat un nou magazin, în Cluj-Napoca