Lectură de un minut

06 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Retailerul de incaltaminte Humanic a ajuns in Mega Mall

Abonează-te pe  

Retailerul austriac de incaltaminte Humanic a deschis unul din cele doua magazine planificate a fi inaugurate pana la finalul anului. Noua locatie Humanic a fost inaugurata in centrul comercial MegaMall din Bucuresti si are o suprafata de 400 de metri patrati, noteaza wall-street.ro.

 

Acesta este cel de-al 11-lea magazin pe harta celor deschise de grupul Leder und Schuh in Romania, dedicat exclusiv iubitorilor de incaltaminte si accesorii. Magazinul are un design industrial, cu elemente clasic-elegant si young fashion. Humanic comercializeaza branduri exclusive precum: Cate Gray, Lazzarini, Rowland Brothers, Pat Calvin, Urban X, Frank Walker si marci internationale de notorietate precum GUESS, Vagabond, Tommy Hilfiger, Hogl, Tamaris, Pepe Jeans, Converse, Nike, Puma, Adidas, Lacoste, New Balance, Ecco, Clarks, Geox, Bugatti si Superfit.

Pentru sezonul de toamna-iarna 2018, se reunesc tendintele de actualitate de la sneakers ugly dar cool, cu talpi groase si foarte vizibile, la Biker Boots cu profile masive, talpi groase si accesorii metalice.

Pentru a marca inaugurarea Humanic organizeaza o tombola unica, cu un castig uluitor: permis pe 1 an intreg la pantofi, gratuit in Humanic Mega Mall.

Humanic detine pe plan local noua magazin, din care cinci sunt situate in Bucuresti. In planurile de expansiune se mentioneaza deschiderea unei alte locatii, pana la finalul lui 2018, in Timisoara Shopping Center.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de incaltaminte Humanic a ajuns in Mega Mall