Lectură de un minut

15 Mai 2020 - Știri și Noutăți

FOTO Retailerul de fashion Takko inaugurează un magazin nou și redeschide alte 50 de locații

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Retailerul de fashion Takko a inaugurat astăzi un magazin nou, în Miercurea Ciuc, ce ar fi trebuit să se lanseze în luna martie, și a redeschis alte 50 de magazine, ce au intrări din exterior. 

Retailerul de îmbrăcăminte Takko a redeschis astăzi 50 de magazine care au intrări din exterior, după o perioadă de 55 de zile în care au fost închise din cauza restricțiilor de circulație impuse de autorități în timpul pandemiei. Mai mult, Takko a inaugurat astăzi un nou magazin, în Nest Miercurea Ciuc, locație ce ar fi trebuit să se deschidă în 19 martie, dar din cauza pandemiei și a stării de urgență, a fost amânată.

Cele 51 de magazine Takko deschise se regăsesc, în mare parte, în retail park-uri și au acces din exterior. Magazinele Takko din centre comerciale, 18 la număr, sunt în continuare închise și se vor redeschide când autoritățile vor permite acest lucru.

Ca măsuri de siguranță, toți angajații Takko poartă mănuși și măști de protecție, sunt puse la dispoziția clienților dezinfectanți atât la intrarea în magazin, cât și la casă. Mai mult, reprezentanții retailerului au creat circuite prin pardoseala astfel încât clienții să poată respecta distanțarea socială, iar magazinele și cabinele de probă sunt dezinfectate în fiecare zi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FOTO Retailerul de fashion Takko inaugurează un magazin nou și redeschide alte 50 de locații