Lectură de 2 minute

07 Mai 2020 - Știri și Noutăți

Retailerul de articole sportive Hervis vinde măști de protecție la prețul de 159,99 lei setul de 50 de bucăți

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Hervis Sports România, retailer de echipamente și accesorii sportive, vinde măști de protecție FFP1 în cadrul magazinului online. Acestea se vând doar la set de 50 de bucăți, iar prețul unui astfel de set este de 159,99 lei. 

 

 

 

Hervis Sport România vinde măști de protecție facială în 3 straturi FFP1 în cadrul magazinului online. Prețul unei măști ajunge la 3,19 lei, iar achiziția se poate face doar pentru seturi de 50 de bucăți, la prețul de 159,99 lei, cu TVA inclus.

"Am început comercializarea lor acum o săptămână, ca raspuns la numeroasele solicitari din piață, considerând că venim în întâmpinarea clienților noștri. Stocul nu este mare, însă furnizorii noștri ne pot aproviziona oricând atâta vreme cat exista solicitari", a declarat Cătălin Pozdarie.

Pe lângă măști, vânzările de echipament sportiv destinat activităților indoor au crescut în această perioadă. "În același timp, am remarcat solicitările crescute pentru biciclete și echipament de timp liber, semn că lumea este dornică să iasă ân natură și să păstreze în același timp regulile recomandate pentru distanțare socială", spune Cătălin Pozdarie.

Hervis, care deține pe plan local o rețea de 36 de magazine și peste 500 de angajați, a închis toate magazinele din momentul în care ordonanța de urgență a dispus acest lucru. "Le vom deschide În momentul În care autoritățile vor confirma că putem deschide. Noi depindem de centrele comerciale și atâta vreme cât mallurile sunt închise, așa vor rămâne și magazinele noastre", spune Pozdarie.

Hervis nu este singurul retailer non-alimentar ce s-a reorientat către vânzarea de măști de protecție în pandemie. Benvenuti, retailer de fashion, a pus la vânzare măști de protecție la prețul de 2,5 lei per bucată, prețul unei cutii cu 50 de măști fiind de 125 de lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de articole sportive Hervis vinde măști de protecție la prețul de 159,99 lei setul de 50 de bucăți