Lectură de un minut

08 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Retailerul cu hrană pentru animale Fressnapf deschide încă un magazin în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Fressnapf, retailer european specializat în hrană și accesorii pentru animalele de companie, va deschide încă un magazin în România, în Sibiu.

Sursa foto: unsplash.com

Magazinul va fi inaugurat pe 14 decembrie, în Shopping City Sibiu, pe Șoseaua Sibiului, nr. 5. Acesta va fi cel de-al doilea magazin Fressnapf din Sibiu, retailerul mai având o unitate în Prima Shopping Center, pe Calea Șurii Mari, nr. 39B.

Noul magazin va funcționa de luni până duminică, de la 10:00 la 22:00.

Sursa Foto: Fressnapf/ Facebook

„Pe lângă brandurile bine cunoscute, oferim o gamă largă de produse Fressnapf, de la produsele economice până la cele de calitate super-premium. Găsești specialități, precum scutece de câini sau apă minerală pentru pisici”, declară reprezentanții Fressnapf.

Grupul Fressnapf are o istorie de peste 32 de ani, primul magazin fiind deschis în anul 1990, în Erkelenz, Germania. Astăzi, compania are o cifră de afaceri anuală de peste trei miliarde de euro.

Grupul Fressnapf este retailer european specializat pe hrană și accesorii pentru animale de companie. De la deschiderea primului magazin de specialitate „Freßnapf” în 1990 în Erkelenz (NRW), fondatorul Torsten Toeller a rămas proprietarul companiei. Sediul companiei este în Krefeld (DE), cu alte birouri în Düsseldorf, Venlo (NL) și cele zece filiale naționale. Astăzi, aproximativ 1.700 de magazine Fressnapf și Maxi Zoo din 12 țări și aproape 16.000 de angajați din peste 50 de țări aparțin grupului Fressnapf. În Germania, majoritatea magazinelor sunt operate de parteneri de franciză independenți, în timp ce în alte țări europene sunt operate ca magazine deținute de companie. Grupul generează vânzări anuale de peste 3,1 miliarde de euro.

Citeste si:
eMAG dă startul unui nou shop-in-shop online, cu produse pentru animale
eMAG dă startul unui nou shop-in-shop online, cu produse pentru animale

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul cu hrană pentru animale Fressnapf deschide încă un magazin în România