Lectură de un minut

21 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Retailerul Askona pune la bătaie reduceri de până la 50% la paturi & saltele

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În luna iulie, compania Askona, specializată în paturi și saltele de înaltă calitate, derulează două campanii dedicate cumpărăturilor inteligente: reduceri de până la 50% la paturi & saltele și o tombolă cu un premiu atractiv. Mai exact, clienții care efectuează achiziții în valoare de minimum 1.000 lei au șansa unică de a câștiga un voucher de 3.000 lei.

Sursa foto: unsplash.com

Gama de produse Askona este foarte variată și dedicată celor mai sofisticate gusturi: de la paturi din materiale de înaltă calitate, ce asigură rezistență și durabilitate, la saltele concepute pentru a oferi suport optim pentru coloana vertebrală. Din portofoliul Askona nu lipsesc textile și accesorii, canapele, noptiere, comode și dressing-uri.

În luna iulie, clienții Askona care fac achiziții de minimum 1000 lei intră automat în tombola pentru un voucher de 3000 lei. Mai mult, iulie este și luna dedicată reducerilor de vară, cu promoții de până la 50% la paturi și saltele.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, iar rezultatul va fi anunțat pe rețelele de socializare ale companiei.

Cu o experiență îndelungată și o abordare inovatoare, Askona continuă să se dezvolte în industria saltelelor, paturilor și mobilierului pentru dormitor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul Askona pune la bătaie reduceri de până la 50% la paturi & saltele