Lectură de 2 minute

08 Nov 2023 - Știri și Noutăți

retailArena | Alexandru Vasiliu, e-Mobility Rentals: Oamenii și-au păstrat apetitul pentru livrări la domiciliu după pandemie

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Până în 2030 Uniunea Europeană dorește ca toate vehiculele vândute să aibă emisii zero. Despre acest subiect a oferit mai multe detalii, la cea de-a unsprezecea ediție retailArena, Alexandru Vasiliu, Sales & Marketing Manager e-Mobility Rentals. 

 

Sursa foto: retail.ro/Ovidiu Udrescu

În viitor, banii care vor veni către companii, fie că sunt de la Uniunea Europeană, fie de la creditori, va conta foarte mult în scoringul final al investițiilor cât de verzi suntem, a precizat Alexandru Vasiliu.

„Uniunea Europeană, se știe deja, că până în 2030 dorește ca toate vehiculele vândute să fie cu emise zero. Nu vorbim despre vehicule hibrid, nu vorbim despre altceva, ci strict de tot ceea ce ține de emisii zero, adică de full electric, hidrogen și orice ar mai putea apărea în viitor. Acest lucru, în mod clar, o să o să aducă foarte multe beneficii pe partea de sustenabilitate și pe partea de emisii de carbon. Totodată, va debloca și o bună parte a finanțărilor care vor veni către către România”, a explicat reprezentantul e-Mobility Rentals.

Vizavi de livrările la domiciliu, acesta a remarcat faptul că oamenii și-au păstrat apetitul pentru comenzi și după pandemie, ceea ce a cauzat o creștere în aglomerarea urbană.

„Având acces la tot acest spectru de informații noi am decis să venim cu o soluție cât mai logică pentru a aduce o electrificare a flotelor și să venim cu vehicule care se parchează ușor, nu încurcă în trafic și sunt verzi. Am investit deja 2 milioane de euro în achiziția primelor 100 de vehicule și swap stations, urmând sa investim încă 5 milioane de euro. Avem deja 400 de vehicule contractate prin OTP leasing, iar anul viitor vom avea circa 500 de vehicule pe străzi”, a mai spus Vasiliu.

retailArena este organizat de retail.ro și wall-street.ro, având ca Online Commerce Partner pe FAN Courier, la categoria Gold Partners pe Mastercard, P3 Logistic Parks, WDP, eMAG, Penny, Lidl, dar și pe Altex, Offerista Group, httpool, Sameday, nhood, tbi bank, Mokka, Invest HK, Innnobyte, VIVO Mall, Hervis, Environ, IULIUS, Vodafone, Cometex și Payten ca Silver Partners, sponsori fiind Mavericks, ROPECO, e-Mobility Rentals, Tappy.ro, Tomra, Fepra, și 4pay.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  retailArena | Alexandru Vasiliu, e-Mobility Rentals: Oamenii și-au păstrat apetitul pentru livrări la domiciliu după pandemie