Lectură de 3 minute

11 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Reserved a lansat noua colecție de toamnă-iarnă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Reserved a lansat noua sa colecție de toamnă-iarnă. Fiecare piesă care face parte din această colecție caută să alungească silueta feminină, talia jucând rolul principal. Fustele midi și cele maxi evazate se numără printre cele mai căutate articole, alături de curele neobișnuite care se suprapun sau se întrepătrund.

Sursa foto: Unsplash

Noua colecție Reserved se bazează pe o paletă de nuanțe pământii care jonglează cu accente de maro, bej și negru, alături de note subtile de roșu și gri. Materialele sunt, de asemenea, alese cu grijă, cu o selecție de țesături tricotate, lurex strălucitor, țesături cu motive de pește, satin fin și chiar piele întoarsă. Acestea sunt completate de detalii precum imprimeul tie-dye, aplicațiile florale 3D și cravatele.

Accesoriile pentru femei continuă ideea de a juxtapune caracteristicile pieselor atemporale cu cele ale pieselor din tendințele actuale. Gențile sunt minimaliste și au o selecție diversă de curele, în funcție de podiumurile sezonului. Această colecție Reserved prezintă, de asemenea, o gamă de pantofi din piele, cizme și mocasini. Articolele sunt predominant în maro și negru, cu elemente decorative aurii.

Colecția toamnă-iarnă pentru bărbați

În ceea ce privește categoria masculină din colecția Reserved, ideea principală a fost de a combina eleganța cu stilul urban, integrând o serie de accente sportive. Aceste accente sunt evidente în special în croială, material sau model - de exemplu, un costum din 3 piese are un hanorac cu fermoar în loc de vesta clasică, iar tivul pantalonilor este inspirat de modelul joggerilor, fiecare piesă având la bază o țesătură elastică. Siluetele masculine sunt, de asemenea, ușor accentuate, cu elemente asimetrice în zona umerilor, a burții și a gleznelor.

Articolele pentru bărbați sunt definite de culori calme, precum alb, negru, maro, gri și bej. Datorită acestei palete minimaliste, articolele vestimentare pot fi combinate într-o multitudine de moduri - oferindu-vă posibilitatea de a vă exprima stilul personal. Tricourile și puloverele sunt confecționate dintr-un amestec de lână de înaltă calitate, alături de jachete sau paltoane din piele de oaie cu gulere căptușite.

Accesoriile pentru bărbați sunt în mare parte din piele și completează discret orice ținută. Colecția cuprinde o gamă de genți de diferite dimensiuni - mici, dreptunghiulare, încăpătoare. De asemenea, în ceea ce privește încălțămintea, accentul este pus pe masivitate printr-o talpă groasă.

Reserved a lansat colecția pentru copii City of Fun

Articolele pentru copii din colecția de toamnă-iarnă Reserved sunt dezvoltate pe baza sloganului City of Fun, care încurajează activitatea și mișcarea. Articolele impresionează prin varietatea de texturi oferite - piele de miel și de oaie, lână, bumbac și țesături matlasate. Modelul în carouri este un must, alături de apariția cireșelor pe bluze și pulovere sau a pălăriilor tricotate ombre.

Gama pentru copii a fost creată pentru a exprima bucurie și veselie, ceea ce se observă mai ales în culori - alături de nuanțele clasice de verde măsliniu, bej sau denim marin, există nuanțe minunate de roșu, galben, portocaliu și roz. Accesoriile includ o gamă de pălării, eșarfe și antifoane pentru urechi. Nu în ultimul rând, pantofii sunt extraordinar de variați - cizme și mocasini eleganți, adidași sport sau cizme de vagabond.

Citeste si:
Reserved a lansat colecția de Crăciun: ce articole găsim în magazine
Reserved a lansat colecția de Crăciun: ce articole găsim în magazine

Colecția a fost lansată oficial pe 8 septembrie și este disponibilă în magazinele Reserved din toată țara și online pe reserved.com.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reserved a lansat noua colecție de toamnă-iarnă