Lectură de un minut

22 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Remarkt Magazine în 2022: Majorare de capital de un milion de euro și un nou serviciu lansat

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Remarkt Magazine, fosta rețea Real, și-a majorat capitalul social cu 4,9 milioane de lei (1 milion de euro), în acest an, ceea ce o clasează în topul companiilor care au recurs la o astfel de operațiune, în primul semestru din 2022, după Rewe (20,2 milioane euro) și România Hypermarche SA (rețeaua Cora) – 14 milioane euro). Tot în acest an, a fost lansat serviciul de livrare la domiciliu prin curierat.

Remarkt Magazine este un jucător mai nou pe piața din România, care a fost construit pe bazele a două magazine Real, hipermarketurile din Arad, Constanța, Suceava și Oradea.

S-a întâmplat după ce grupul german Metro a vândut, în 2017, cele patru hipermarketuri Real deținute la acel moment în România unui grup de profesionişti în retail (Dusan Wilms şi Gerardo Monzillo). Antertior, Metro renunțase la 20 de hipermarketuri în favoarea francezilor de la Auchan.

Rețeaua include la acest moment 2 hypermarketuri, șase magazine de proximitate și două outleturi. În martie, compania a lansat, în pas cu tendințele din piață, noul serviciu de livrare la domiciliu prin curierat care este disponibil la nivel național cu peste 15.000 de articole disponbile.

În 2021, Remarkt Magazine a avut o cifră de afaceri de 220,8 milioane lei și o pierdere de 24,9 milioane lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Remarkt Magazine în 2022: Majorare de capital de un milion de euro și un nou serviciu lansat