Lectură de 2 minute

03 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Rețeaua de farmacii veterinare Mobile Pet deschide o nouă locație în clădirea J8 Office Park din București, cu o investiție de 500.000 de euro

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Rețeaua de clinici medicale veterinare Mobile Vet și farmacii veterinare Mobile Pet deschide pe 5 februarie clinica din clădirea de birouri J8 Office Park din București, în urma unei investiții de aproximativ 500.000 euro, a anunțat compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

„Deschiderea acestei noi clinici în unul din cele mai mari proiecte de birouri construite în ultimii 3 ani în București marchează începerea unei noi etape pentru business-ul nostru. Cererea pentru acest tip de servicii este în continuă creștere, dar în continuare este foarte importantă locația aleasă pentru extindere. Comportamentul de consum este în proces de modificare, și adaptarea la aceste noi schimbări este extrem de importantă, ceea ce înseamnă inclusiv aducerea serviciilor cât mai aproape de consumator”, Răzvan Gheoca, proprietarul Mobile Vet & Mobile Pet. Locația va ocupa 142 de metri pătrați și va oferi servicii medicale veterinare.

„Ne bucurăm să vedem că am reușit prin experiența pe care o avem în sectorul de retail să identificăm pentru Mobile Vet cea mai bună soluție pentru extinderea rețelei în București. Clinica veterinară Mobile Vet se încadrează foarte bine în mixul chiriașilor pe care îl oferă proiectul J8 Office Park și de asemenea completează serviciile pe care locuitorii din zonă le au la dispoziție”, a declarat Dana Radoveneanu, Senior Consultant Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox.

Mobile Vet & Mobile Pet este un lanț de clinici și farmacii veterinare, fondat în 2013 în București de Dr. Gheoca Răzvan și Dr. Vasiloiu Radu care se ocupă cu oferirea de servicii veterinare superioare, dar și de vânzarea produselor farmaceutice veterinare. Prima farmacie veterinară Mobile Pet a luat naștere odată cu deschiderea clinicii veterinare Mobile Vet din sector 2, București. Rețeaua se află în top cinci al clinicilor veterinare din România, după cifra de afaceri.

Rețeaua Mobile Vet & Mobile Pet include în prezent un număr de patru clinici, iar planurile pentru viitorul apropiat vizează continuarea extinderii atât în București, cât și în țară.Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală si afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, ce administrează un portofoliu de proprietăți de 488.000 de metri pătrați de spații de birouri, retail și logistice, atât în București, cât și în orașe principale din țară.

Cushman & Wakefield este unul dintre cei mai importanți jucători în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 7,8 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, management de proiect, evaluare, design şi proiectare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua de farmacii veterinare Mobile Pet deschide o nouă locație în clădirea J8 Office Park din București, cu o investiție de 500.000 de euro