Lectură de 3 minute

08 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Reduceri și la ciorapii de damă: brandul Laura Baldini a dat startul campaniei de Black Friday

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Laura Baldini, cel mai cunoscut brand de ciorapi de damă din România, a pregătit în luna noiembrie reduceri de până la 50% pentru produsele sale, incluse în campaniile de Black Friday și listate în propriul magazin online – www.laurabaldini.ro. Compania Logitrade, care dezvoltă acest brand pe piața locală, anunță promoții și pentru categoria cosmeticelor organice și vegane, o linie nouă de business.

Sursa foto: Laura Baldini

Reducerile au început săptămâna aceasta și vor continua pe tot parcursul lunii noiembrie, în etape, cu produse care vor fi adăugate de la o zi la alta, astfel încât să menținem atenția publicului nostru. Odată cu diversificarea categoriilor din portofoliu și cu eficientizarea anumitor procese ale businessului, mizăm pe vânzări cu cel puțin 25% mai mari în această perioadă față de perioada similară a anului trecut.

Laura Baldini, fondatoarea companiei

Printre categoriile incluse în oferta de Black Friday se află și multe produse deja consacrate în piață - precum ciorapii pentru femei „Elegante” și „Glamour” sau ciorapii blănoși și lenjeria modelatoare, cât și unele produse dedicate publicului masculin. Toate acestea sunt completate de cosmeticele realizate din ingrediente organice și vegane, listate acum în magazinul online la prețuri foarte atractive.

Estimarea antreprenoarei privind bonul mediu de cumpărături este în jur de 150 de lei pentru comenzile de ciorapi și de aproximativ 200 de lei pentru comenzile care conțin și alte tipuri de produse.

„Ceea ce face ca Black Friday să fie special anul acesta este faptul că peste 60% dintre produsele listate în magazinul nostru online au reduceri, unele ajungând la 50%. Deși categoria pe care mizăm cel mai mult e reprezentată de dresuri, totuși cred că și cosmeticele organice, lansate de curând în România, pot fi considerate „vedete” în acest sezon. Întotdeauna, Black Friday va fi un prilej foarte bun pentru a câștiga noi clienți, pe de o parte datorită prețurilor reduse, iar pe de altă parte datorită calității produselor noastre”, mai spune Laura Baldini.

La modul general, calitatea produselor sub brandul Laura Baldini este cunoscută nu doar în plan local, ci și internațional, compania având parteneri de business în țări precum Moldova, Slovenia, Ungaria și Bulgaria, în contextul în care exportul reprezintă aproape 10% din cifra de afaceri.

Mai mult, Logitrade investește anual între 25% și 50% din profitul obținut în anul anterior, inclusiv în dezvoltarea de produse cu proprietăți extraordinare, catalogate ca produse de nișă. Aici pot fi amintite dresurile din microfibră specială, care au o garanție de doi ani, ciorapii modelatori, foarte comozi și rezistenți sau articolele impregnate cu tratamente cosmetice.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

Astăzi, compania este unul dintre liderii pe piața de ciorapi de damă din România, realizând producția în Italia și distribuind totodată în lanțurile mari de retail. Pentru 2023, a fost estimată o cifră de afaceri similară cu cea înregistrată în 2022, de aproximativ 8 milioane de euro, însă anul viitor ar putea să aducă o creștere importantă a acestei cifre, datorată printre altele lansării unor branduri noi.

Lansată în urmă cu mai bine de două decenii, compania care dezvoltă brandul Laura Baldini a avut o cifră de afaceri de 8,1 milioane de euro în 2022, în creștere cu aproximativ 30% față de 2021. Cu sediul central în Timișoara, Logitrade a anunțat anul acesta că și-a extins portofoliul și în categoria cosmeticelor organice și vegane, promovând produse care au peste 98% ingrediente de origine naturală.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri și la ciorapii de damă: brandul Laura Baldini a dat startul campaniei de Black Friday