Lectură de un minut

04 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Reduceri MARI la Homelux de sărbători: ce produse sunt la ofertă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Homelux, unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilier, decorațiuni și corpuri de iluminat din România,  își pregătește clienții de sărbători și este gata să aducă un plus de eleganță casei și mesei festive de Crăciun. La Homelux găsiți tot ce aveți nevoie pentru a crea o atmosferă primitoare, la prețuri de sărbătoare, reduse cu până la 75%.

Sursa foto: Homelux

Fiți pregătiți să întâmpinați oaspeții cu cele mai delicioase preparate, pe care să le serviți în tăvi și platouri speciale, reduse cu până la 69%. Pentru băuturi alegeți pahare și căni simple sau cu diverse imprimeuri, categorii reduse cu până la 58%. Completați meniul cu tacâmuri în diverse finisaje și farfurii potrivite tuturor gusturilor, reduse cu până la 54%, respectiv 50%. Confortul este un aspect important, așa că nu uitați de scaune, disponibile într-o gamă variată de stiluri și modele, acum reduse cu până la 61%.

Reducerile sunt valabile în perioada 1-20 decembrie în magazinele Homelux din Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2) și Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121), dar și pe www.homelux.ro.

HOMELUX, magazin specializat în mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să își găsească stilul de design preferat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri MARI la Homelux de sărbători: ce produse sunt la ofertă