Lectură de un minut

09 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Reduceri la Homelux: cu ce ofertă vine retailerul în luna februarie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Homelux, unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilier, decorațiuni și corpuri de iluminat din România, își surprinde clienții cu o nouă ofertă specială. Începând cu 9 februarie, orice achiziție în valoare de minimum 750 lei este recompensată cu returnarea TVA-ului. 

Sursa foto: Homelux

Practic, dacă achiziționați produse în valoare de minimum 750 lei, primiți pe loc TVA-ul înapoi. Reducerea se aplică la tot coșul de cumpărături.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui mobilier practic și rezistent pentru living, dormitor, baie sau bucătărie, a unor covoare pufoase și călduroase ori a unor corpuri de iluminat cu design atractiv, Homelux vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a transforma fiecare spațiu într-o oază de confort și relaxare.

Campania este valabilă în perioada 9 - 29 februarie în magazinele Homelux din Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2) și Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121), dar și pe www.homelux.ro.

HOMELUX, magazin specializat în mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să își găsească stilul de design preferat. Produsele răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designeri de interior, astfel încât piesele sunt ușor de combinat, în funcție de stilul de design abordat pentru fiecare proiect de amenajare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri la Homelux: cu ce ofertă vine retailerul în luna februarie