Lectură de un minut

05 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Reduceri la eMAG: peste 460.000 de produse listate vor avea prețuri speciale timp de trei zile 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

eMAG aniversează 22 de ani, iar cu această ocazie toată lumea câștigă. Astfel oricine intră pe site sau în aplicație, în perioada 5-7 decembrie, și „învârte” roata aniversară poate câștiga garantat, în fiecare zi, timp de trei zile, premii constând în câte trei vouchere pe zi.

Sursa foto: Shutterstock

Clienții eMAG pot beneficia totodată de discounturi de până la 30% la peste 460.000 de produse din toate categoriile provenind din oferta eMAG și a sellerilor din Marketplace: de la decorațiuni de Crăciun, jucării, suplimente alimentare și hrană pentru animale, băutură și cafea, produse de îngrijire, până la televizoare și PC-uri sau console de gaming.

Voucherele pe care clienții le câștigă la roata aniversară pot fi folosite inclusiv la achiziția de produse aflate la promoție sau pot fi cumulate cu alte vouchere ori împreună cu alte carduri cadou, pe mai multe comenzi, indiferent de modalitatea de achiziție, de pe site sau din aplicație.

De Ziua eMAG, reduceri la peste 460.000 de produse, printre care:

  • 70.000 articole de încălțăminte
  • 20.000 jucării
  • 15.000 articole electro-IT
  • 10.000 articole băutură și cafea
  • 25.000 articole pentru casă și grădină
  • Despre eMAG

Înființată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online care a dezvoltat un ecosistem regional bazat pe tehnologie, în România, Ungaria și Bulgaria cu obiectivul de a ajuta clienții din întreaga regiune să economisească timp și bani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri la eMAG: peste 460.000 de produse listate vor avea prețuri speciale timp de trei zile