Lectură de 2 minute

11 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Reduceri în ANSON'S, magazin destinat bărbaților: ce branduri sunt disponibile

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

ANSON'S a luat naștere în 1989 și, de atunci, 20 de magazine în Germania și 4 magazine în CEE (România, Croația și 2x Republica Cehă) au transformat brandul într-unul dintre cei mai mari retaileri de îmbrăcăminte pentru bărbați din Germania. În această perioadă, ANSON'S pune la bătaie reduceri de 20% pentru anumite categorii de produse. 

Sursa foto: ANSON'S

Pe lângă reducerile de 20%, ANSON'S va mai avea încă două runde de oferte, una corelată cu Black Friday, iar cealaltă, legată de perioada sărbătorilor de iarnă. Colecțiile de sezon de la branduri internaţionale precum Boss Black, Tommy Hilfiger, Joop, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Adidas, Karl şi Armani Exchange, ȋmpreună cu branduri exclusive precum Mc Neal, Montego Men şi Christian Berg aşteaptă să fie descoperite.

”Piața românească este plină de potențial pentru întregul nostru grup P&C. Evaluăm și căutăm mereu noi oportunități de extindere pentru ANSON'S și Peek & Cloppenburg. Anul acesta am sărbătorit deja o redeschidere P&C în Băneasa și vom deschide alte două magazine P&C în această toamnă. În octombrie am deschis un magazin în Craiova și încă unul în Iași. Astfel, acum la sfârșitul anului avem 10 magazine P&C și 1 magazin ANSON'S în România. Pentru anii următori sunt planificate alte câteva proiecte”, au declarat reprezentanții companiei.

La nivel internațional, există 20 de magazine ANSON'S în Germania și 4 magazine în Europa Centrală și de Est: Unul în România, unul în Croația și două în Republica Cehă.

Compania de modă ANSON'S se concentrează pe moda masculină şi ȋncă de la ȋnfiinţarea sa a evoluat într-unul dintre cei mai mari specialişti în domeniul vestimentar masculin din Germania. Anson's reuneşte etichete internaţionale de designer, mărci actuale în tendinţe şi branduri proprii exclusive în 20 magazine până în prezent. Anson's este un retailer multi-marcă, fiind un simbol pentru conştientizarea stilului şi calității, pentru vestimentaţia clasică şi tendinţe actuale. Aici, bărbatul în pas cu moda are posibilitatea de a-şi găsi stilul vestimentar personal şi de a-l pune în evidenţă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri în ANSON'S, magazin destinat bărbaților: ce branduri sunt disponibile