Lectură de un minut

31 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Reduceri de vară la Homelux. Ce produse sunt puse la bătaie 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Homelux, furnizor de mobilier, decorațiuni și corpuri de iluminat, anunță o perioadă specială de reduceri pentru clienții săi. În perioada 1-18 iunie, clienții pot beneficia de reduceri de până la 55% la mobilier și accesorii de terasă și grădină. 

 

Sursa foto: Homelux

Cu aceste reduceri de până la 55%, clienții Homelux vor putea achiziționa mobilierul de terasă și grădină dorit la prețuri imbatabile. Gama de produse include mese și scaune de terasă, seturi de canapele și fotolii confortabile, umbrele și pavilioane, precum și alte accesorii care vor transforma orice terasă sau grădină într-un spațiu desprins dintr-un peisaj de vis.

Reducerile de până la 55% la terasă și grădină sunt valabile în perioada 1-18 iunie, în magazinele Homelux din Balotești – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma) și Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2), dar și pe website-ul Homelux.

HOMELUX este un magazin specializat în mobilă și decorațiuni. Selecția este făcută de designeri de interior, astfel încât piesele sunt ușor de combinat, în funcție de stilul de design abordat pentru fiecare proiect de amenajare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri de vară la Homelux. Ce produse sunt puse la bătaie